DOOM Eternal - megjelent a játék első DLC-je

Retteghetnek a démonok és az ősi istenek, hiszen a mai naptól indulhat a létszámuk csökkentése a DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part One-ban. A megjelenés mellé most egy pörgős launch trailer is befutott.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#21
#13: Egyszer sem volt szerintem gondom a lőszerrel onnantól, hogy megtanultam, milyen táncra invitált a játék. Persze, nem standard lövölde, de szerintem 2 pálya alatt bele lehet tanulni a ritmusba. Azt mondjuk én is aláírom, hogy az utolsó 2 pályán már eléggé túltolták a biciklit egy-két arénában.

#17: a New Order jó volt nagyon (meg az Old Blood is, bár nagyon érződött rajta, hogy egy wannabe RtCW, és azt azért meg sem közelítette), de a New Colossus számomra óriási csalódás volt. Az egyik legtúlértékeltebb játéknak tartom evör, olyan identitászavarban szenvedett az a cucc, hogy az már szabályosan fájt. Persze a gunplay remek, a graf pofás, de ez inkább az engine érdeme, nem pedig a fejlesztőké.
#19
#13: Próbáltad a láncfűrészt is használni néha? Csodákra képes.
#17
YanezModerátor
#15: Én pont azt szerettem a wolfiban, hogy nem teljesen agyatlan hentelde. Egy Doom nekem már túl sok, olyan értelemben, hogy túlzottan hent. Még a demó is sok volt. Örülök, hogy nem lett hasonló a wolfi, mert úgy az sem érdekelt volna. De látod pajtás, ízlések és pofonok. Épp ezért kell ilyenből is, meg olyanból is, mert nem vagyunk egyformák. :)
#16
#14: Nekem nem fáj hogy van ilyen, és van ennek is tábora, csak az ilyenek már nem nekem készülnek.
#13
Ez is loszer kereso szimulator mint az alap game? Valami hihetetlen idegesito volt allandoan loszereket keresni meg ugy megolni az ellefelet hogy mindenbol jusson. Ez nekem nem jatekelmeny.
#12
Nightmare-en pörgettem ki, számomra még élvezetes is volt, gyengébb fokozaton nekem már túl könnyű.
#11
#4: Én magamon tapasztaltam hogy az ilyen FPS már nem tud lekötni. Régen én is élveztem pedig....
#9
Számomra ez konkrétan legkönnyebb fokozaton is játszhatatlan. Pikk pakk elvérzek. Konkrétan megmozdulni nem bírok az ellentől..
#7
Nagyon jo játék kár a kisporolt rendes multiért ez megbocsájthatatalan
#6
YanezModerátor
#3: Erről beszéltem egy másik cikknél! Ha az embert elkapja a játék hangulata, akkor egyszerűen élvezi minden hibája ellenére és ez így van jól. Én így voltam például a Mad Max-el (is).
#4
#3: Akkor te egy szerencsés ember vagy. Nekem ez már egy kicsit túl sok. Pedig végigjátszottam a doom 1-2,2016-ot ultra violencen.