Ingyenesen játszható a Fallout 76 a jövő hétig

Október 23. ugyan számunkra nemzeti ünnepnap, a Fallout világában egy teljesen másik dátumot jelöl: az első atombomba becsapódását. E köré építve a Bethesda egy hétig ingyenesen játszhatóvá tette a Fallout 76-ot.
  • Írta: gorien

Kommentek

#27
valahogy nem talalom az "ingyen hetvege fallout 76" ajanlatot a PsStore-ban? a trial lenne az?
#26
Megvettem rögtön, a legszarabb rész eddig. Most a New Vegast tolom újra, köröket ver a 76-ra
#25
Hab
Azért annyira vicces, hogy két év után is veszik az emberek a fáradtságot és csak azért rákattintanak az ilyen hírekre, hogy fikázhassanak egy jót.

Szerintem alkalom adtán jól el lehet lenni a játékkal, de semmi extra. Wasteland óta egész jó lett, de a csapatos tartalom elég gyenge sajnos.
#24
Vinyómat nem szennyezem be vele!
#23
#6: Nah ezzel szerintem megnyerted az év hülyéje beszólás címet... XD
Ha ezt komolyan gondoltad akkor nagy problémák vannak az izléseddel komám.
#21
#20: Egy százast feldobok rá. Hátha más is beszáll. Aztán video legyen ! :D
#19
A legutóbbi ingyenhétvége alapján ez így nem sokkal olcsóbb, mint amennyit tényleg ér.
#18
#16: Nem igazán értem miért nekem írtad ezt, mintha én megvettem volna teljes áron, sőt elő is rendeltem... arra írtam csak hogy nem értette miért szidják. És ez is számít. Ha valaki pénzt adott érte...
#17
#6: Elfelejtetted megirni hogy mért is kellene hisztizni a ps fan boyok-nak -:) ezért a jatékert ? Minőséget ver a ps ex cimekre kidolgozotságban :D nálad is ugy néz ki az egészség ügyi lap hogy 70 % vs 30 % hol van ez kidolgozva ? Grafikailag elavolt meg bugos mint az állat. Aminek 4 lába van a játékban. Az nem a földön hanem a levegőben mászkál. A bethesda a mai napig a skyrim meg az előtte lévő jatékok sikerét lovagolja. Ez a játék anyit ér mint amilyen környezetben jatszodik.
#16
#14: Nem kell elorendelgetni meg teljes aron jatekot venni.
Ennyi.
A teljes arat meg megerti az ember, de az elovetelt szerintem normalisan elrendezett neuronokkal elegge nehez felfogni.
Kifizetsz 60 eurot es kapsz egy igeretet egy szabadon valasztott profitmaximalizalo cegtol .
#15
#5: Mar bocs de ehhez a jetekhoz a microsoftnak mi a lof@sz koze is van?
Az ms egy honapja vette meg a bughesdat ez a cucc meg 2 eves.
#14
#12: Hát azért nagyon nem mindegy a megítélés ha teljesáron veszed meg abban az állapotban...
#13
#12: Amúgy ja, mostmár egész tűrhető, de vannak nála jobbak.
De azt a pofátlan indítást és azóta hozott pénzlehúzásokat is mérlegelni kell amikor az ember a pénztárcájával szavaz, mert ha fizet érte akkor csak bátorítja az ilyen magatartást.
#12
Én most kezdtem játszani vele mióta gamepassban van, és erősen túlreagáltnak érzem a sok lehúzást. Szerintem jó játék, én jól elvagyok vele!
#11
#9: Nem kell kipróbálnom mivel folyamatos fallout 1st előfizető vagyok mióta megjelent és hetente 20$ értékben vásárolok az atomik shop-ban.
Igaz a játékot el se indítom, de ennyit megérdemel egy ilyen minőségi produktum, meg vettem PC-re, Dreamcast-re és kenyérpirítóra is.
#10
#6: Az ikszbokszekszlúzívokra is mérföldeket ver. Ja várj, nincsenek is, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
#9
#6: Nem látok hisztikéző kommentelőket rajtad kívül, mindenki alig várta ezt az akciót, csak biztos nehéz hirtelen feldolgozni, hogy egy hétig no-life mód lesz mindenkinek a fórumon.
Teljesen komolyan mondom, hogy igazán remek döntés számodra ez az igényeidhez tökéletesen passzoló játék. Próbáld ki a Fallout 1st-t is, hátha "véletlenül" aktív marad az ingyenes periódus után 15 euró/hóért. Megéri!

Ja, és persze majd írd meg, te hol süllyedtél bele nyakig az ingoványos "16 times the detail" aszfaltba, hogy mi elkerülhessük az ilyen kifinomult csapdákat. Nagy segítség lenne, értékelnénk.