Ghost of Tsushima - úgy tűnik, úton a folytatás

A Ghost of Tsushima méltó záróakkord volt a PlayStation 4-es éra platformexkluzívjai közt. Sakai Jin kalandja olyan sikeresnek bizonyult, hogy a Sucker Punch láthatóan máris a második rész fejlesztéséhez toboroz.
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
jed
#14: Köszi szépen, Kawada!
#13
jed
#9: Tudnál még mondani másik, megbízható helyet US gift card vásárlásra?
#12
#7: Igen. Valoban jobban nézet ki az első demo amit az E3-on mutatak. Ez nekem is feltünt.
#11
#10: Kisebb piac vagyunk 20+%-os áfákkal...
#9
#7: Nekem is USA Account van, én gift card-al oldom meg a dolgot.
Ezer hely van én ezt használom. https://www.pcgamesupply.com
#8
#5: De sztem igen. Elszállt közben a forint a pits@ba sajnos... Jelenleg majd 22K a 60 juró. A magyar Store árai meg -amúgy számomra teljesen érthetetlen módon- általában magasabbak voltak arányaiban, mint az USA vagy EU store árai. Ezt megelőzően is a kint 60 dolláros cuccok itt simán kerültek 20-21, vagy akár 22 ezerbe. Rá kellene nézni, de van egy olyan sejtésem, hogy az USA storeban nem emeltek árat. Na csekkoltam, ott 60 dollár még mindig az alapár, szal sztem az forint lesz a ludas.
#7
#6: Az a vicc,hogy ha megnézed a PS4 pro változatot,még az se néz ki úgy,mint a pár éve mutogatott demo.Nem mondom,hogy ronda játék,de azért itt-ott látszik a butítás.

#3:Amcsi profilra hogy szoktál vásárolni?Veszel gift card-ot?
#6
Térjünk vissza a hírhez. -:) nekem az a fura hogy még mielött elkezdödött volna a next gen örület már elötte közölte a sony hogy az utolsa 3 AAA ex cimük az megjelenik ps5 re. Vagyis a death strending a last of us 2 és ez a játék. Érdekelne hogy ezekről valaki halott e olyat hogy dobozosan megjelenik. Mert nekem meg van mindegyik de a last of us 2 meg ez a játék dobozosan is érdekelne ps5-re.
#5
#4: Értem, csak arra próbáltam utalni, hogy ha ugyan most meg is emelték az árakat, kétlem, hogy az évek óta rendszeres és jelentős akciókat visszafognák. De hogy a régebbi címekre is ráemeltek, az buziság (bár nem néztem most a store-okban. Nem a csodás valutánk tehet róla kicsit?).
#3
PS esetén mindenképp ajánlott legalább egy USA és szerintem egy indonéz akkot létrehozni. Egymást érik az akciók, és legalább évszakonként bőven van olyan leárazás, amikor épp aktuális, 1-2-3 hónapja megjelent nagyobb címek is kapnak 10-15-20 dolláros leárazásokat. Minden héten rá kell nézni szépen, és kurva komoly akciókat lehet elkapni. Magyar storer-om nincs is. Persze aki a magyar feliratra (is) hajt, annak sajnos alap.
#2
És én még gondolkoztam a ps5 digitál kiadáson mert sok ismerős azt veszi,de látva a store árakat én maradok a jóöreg lemezesnél :)