Jövőre korai hozzáférésbe lép a Darkest Dungeon II

  • Írta: gorien
  • 2020. október 22.
  • Korai verzió
Link másolása
2021-ben végre kipróbálhatjuk a Darkest Dungeon tavaly bejelentett folytatását, öt évvel az első játék megjelenése után. A lovecrafti rémek és a gótikus világ ezúttal is kíméletlen lesz, bár az még továbbra is titok többnyire, hogy pontosan mi vár ránk.

A Red Hook Studios lovecrafti roguelike dungeon crawlere, a Darkest Dungeon 2016 óta szépen bővülget (idén például multiplayer módot kapott), de tudjuk, hogy mellette a csapat már a második epizódon is dolgozik. Tavaly év elején érkezett a hivatalos bejelentés, azóta viszonylag nagy csönd volt körülötte, ami most egy újabb, rövidke teaser érkezésével tört meg.

Magáról a játékról többet ugyan nem tudunk meg (hacsak nem azt, hogy a jellegzetes rajzstílus és az ismerős karakterek feltehetően megmaradnak), de néhány fontos infó így is kiderült: a Darkest Dungeon II 2021-ben lesz korai hozzáférésűvé az Epic Games Store-ban,

Pontos dátumot még nem kaptunk, de John Lindvay producer megnyugtatta a rajongókat, hogy csupán az early access alatt lesz Epic-exkluzív a játék, az 1.0-s változat már több PC-s játékáruházban is elérhető majd. Ha követik az első rész példáját, akkor egy egyéves korai hozzáférésű periódust várhatunk a végleges megjelenés előtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...