Tizennégy percig mozog a Scorn

Hosszú ideje készül már a Scorn, és ugyan még mindig várnunk kell rá egy darabig, hangolásként most tizennégy percen át élvezhetjük ezt a nehezen megfogható, groteszk világot mozgás közben.
  • Írta: gorien

Kommentek

#15
Hát... 14 percbe nagyon sok mindent lehetett volna mutatni a játékmenetből, de Itt valószínűáleg ennyi a játékmenet. Egy rakat megálmodott (vagy inkább az eredeti prey-ből "ihletett"...) fegyver és az ellenfelek többsége csoszogó abortuszklinika szökevényekből áll, amik annyit tudnak, hogy ha közel mennek a játékoshoz, akkor leköpik??? (A bosst meg ütközet nélkül le lehet gyűrni?) Ennek mi értelme? Most vagy nagyon fura a marketing és nem akarják az izgalmasabb részeket mutogatni, vagy nagyon rossz a játék. Pedig az első vidó óta várom, hogy mi lesz ebből.
#14
Hát ez alapján, eddig, nem valami nagy szám.
#13
Első videóknál ugy rávoltam izgulva hogy na mondom ebből box vásárlás lessz!
Mostanra eljutottam oda hogy nem érdekel...
#12
Agony 2.0. Csak ebbe meg eroszak se lesz csak ilyen mutans kuszomaszok. Az hogy csak setal a karakter mindent elmond a gameplayrol. Seta szimulator egy kis plusszal. Semmi tobb. Fobosszok? Nagy felutese mi lesz a jateknak?
#11
#7: Az agony elso videoja (legalabis amit lattam) is egy felesleges eroszakkal teli perverz fos volt.
Ez azert a kepi vilaga kivetelevel (tudjuk, hogy gigger imadta a f@szpin@t meg a pin@f@szt csocsre rakva meg "lapra szerelve" is) nem tunik oylan kretensegnek.
Bar a sztorirol semmi nincs meg eddig (nekem).
Viszont a grafika is igenyesebbnek tunik.
#10
#6: azert volt ott a ha ..
#9
Ez a játék egy nagyon különleges game lesz. Nem nagyon tudom mihez hasonlítani. Nyílván nem csak ennyiből fog állni a játék azt hülyeség is lenne gondolni. Kiváncsian várom a fejleményeket.
#8
Gameplay szempontjából egy kis ízelítő volt a világból és alap játékmechanikai megoldásokból. Heal, ammo, fegyver'szekrény', egy kis puzzle, sztem mentés is volt, ajtók nyitása-zárása, lövölde stb. Láttunk pár ellenséges lényt is. Erre volt kihegyezve, és az atmoszférát szippanthattuk be.
Sztem csudajó lesz. Kjók a hangok, fények, és ez az Alien bolgygó-szerű világ is. Csak legyen jó sztori és meg is tudjon majd újulni a játék látvány terén ahogy haladunk benne.
Köze nincs az olyan szeméthez mint az Agony.
A 3 évvel ezelőtti gameplay óta figyelem és várom ezt a játékot. Jöhetne már ;)
#7
Ez a game videóról videóra egyre rosszabb és unalmasabb lett . Ha ilyesmi lesz végig a gameplay mint ebben a videóban nem hiszem hogy sokan szertni fogják. Szükség volt a világnak még egy Agony-ra ....jaaa várjá NEM
#6
#4: Honnan tudod hogy mire számítottam?? Semmire nem számítottam.. de ez egy nagy kula volt gameplay szemponjából.
#5
Háááát...
- a design tetszik (bár nem korszak alkotó) :)
- viszont félek, hogy tiszta útvesztő és kapucsukogatós logika az egész :(
#4
#3: Hat ha doom szintu porgesre szamitottal akkor az melle ment.
Azert a dizajnon mar elsore latszott szerintem hogy ez masra fog epiteni.
Inkabba gusztustalanasag meg a para faktor lesz az ami eladja.
De azert ne legyen layer of fear szintu dogunalom se.
#3
Ez nagyon unalmas volt..
#2
#1: Az mindig ugyanolyan jó! Tapasztalhattuk már többször ;)