Hónapra pontos dátumot kapott a Humankind

  • Írta: gorien
  • 2020. október 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha azt már tudjuk egy ideje, hogy idén már nem jelenik meg a Humankind, most már annyival is okosabbak vagyunk, hogy 2021-en belül mikorra várjuk. Jelenleg úgy néz ki, tavasszal kezdhetjük meg az emberiség felvirágoztatását.

A nyár folyamán derült ki, hogy az egész emberiség történelmét átfogó Humankind idén már nem kerül a boltokba. Akkor az Amplitude és a Sega annyit tudott bejelenteni kárpótlásul, hogy elindítják sajátos korai hozzáférésüket, az OpenDevet, aminek segítségével a tűkön ülő rajongók belekóstolhattak a játék egyes szakaszaiba, szcenárióiba. 

Az új, az előrendelés megnyitását hirdető előzetessel együtt arról is kaptunk információt, hogy mikor jelenik meg a 2021-re halasztott játék. Habár napra pontos dátumot nem kaptunk, most már tudjuk, hogy a jövő év első felében lesz érdemes számítanunk a Humankind érkezésére, április környékén.

A Humankind PC-re és Stadiára fog megjelenni, utóbbin október 28-ig szintén kipróbálható egy OpenDev-demó, amely durván a játék első 100 körét tartalmazza.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...