Super Meat Boy Forever - vadonatúj látnivalók

  • Írta: gorien
  • 2020. október 22.
  • Videó
Link másolása
Tíz éves lett a Super Meat Boy, és ennek örömére a fejlesztők egy háromórás live stream keretében bőven mutattak látnivalót a remélhetőleg nem újabb tíz év múlva érkező folytatásból, a Super Meat Boy Foreverből.

A Super Meat Boy tíz évvel ezelőtt úgy került be a köztudatba, mint egy iszonyatosan kíméletlen platformerjáték. A Team Meat ezt az élményt igyekszik visszahozni a folytatásban, a Super Meat Boy Foreverben is, amelybe az előd tizedik születésnapján tartott live streamben alaposan betekinthettünk. A stream három órája alatt láttuk a játék első négy fejezetét, de olyanokról is kaptunk infókat például, hogy miként fog működni a New Game+ mód.

A Super Meat Boy Foreverben a főszereplő, Meat Boy és barátnője, Bandage Girl boldogsága végre betetőzött. A nyugalmuknak azonban vége szakad, amikor Dr. Fetus elrabolja a gyereküket, Nuggetet. A szerelmespár (és a fura univerzum néhány új szereplője) útnak indul tehát, hogy megmentsék az elrabolt gyereket. A játékban minden egyes szint randomgenerált lesz, így a játékosokra több ezer lehetséges pálya vár.

A Super Meat Boy megjelenési ideje: amikor kész lesz. A fejlesztők esküdöznek, hogy nem kell újabb tíz évet várnunk rá, jelenleg PC-re, Nintendo Switchre, Xbox One-ra és PlayStation 4-re tervezik a kiadását.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...