Készül Hideo Kojima következő játéka

Eddig is sejthettük, hogy Kojimáék nem csak malmozással töltötték a Death Stranding megjelenése óta eltelt egy évet, a japán videojátéktervező azonban végre hivatalosan is bejelentette: készülőben van a következő projekt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#64
#45: A 4. részen kívül mindegyikkel játszottam.
#62
#58: Ja, ha direkt vagy hulye az oke, ha alapbol, az mar nem. Ez aztan a logika.
#53
#43: Ez igaz és a Nier Automata erre egy remek példa, épp most toltam ki E-ig, micsoda remek játék, amit mindenki lesz*rt a Horizon Zero Dawn meg a többi 2017-es nagy játék árnyékában.
#52
YanezModerátor
#51: Ha kizárólag ezt a két játékot játszottam volna, talán én is hasonló következtetésre jutok.
#50
#46: Ja, az volt a történet, hogy "hát az van hogy a gonosztól mentsd neg a világot egyedül katona. Majd szerezz az ellenségtől puskát, indulj"
#49
Én nem vonom kétségbe Kojima hatását a játékiparra és véleményem szerint valóban egy zseni. A Metal Gear játékokkal örökre beírta magát a videojátékok történelmébe, rengeteg kreatív ötlete volt és olyan technológiai megoldások, amik úttörőek voltak akkoriban. Viszont ez a Death Stranding nagyon nem az én játékom... bejsmerem, hogy nem játszottam vele, csak olvastam róla és jópár videót megnéztem, de ez a csomagszállítgatás sok-sok órán keresztül egyszerűen érdektelen számomra. Azt elismerem, hogy valóban különleges játék, de nem jó értelemben. A világ látványos és a grafika is szép, de ezért én nem lennék képes pénzt kiadni. Ha ehhez terveznek második részt csinálni, akkor én szintén kihagyom.
#48
YanezModerátor
#44: Pont annyira ahogyan a filmek sem egyetlen ember érdeme, pedig mindig a rendezőket emelik ki. Miért? Mert ő diktálja a szabályokat. De persze valahol egyetértek. Egy focicsapat győzelme sem kizárólag az edző érdeme ugye, de a tehetséges játékosok nem biztos, hogy egyedül képesek lennének a bajnoki címre.