Mortal Kombat 11 - Rambo akcióba lép

A Mortal Kombat 11 lett a 80-as évek akcióhőseinek legújabb otthona, így John Rambo sem hiányozhat a verekedős játékból. A legújabb gameplay-előzetes megmutatja, hogy milyen arzenált hoz magával a veterán katona.
  • Írta: szlav

Kommentek

#17
#16: Plusz story plus pénzköltés :-)
#16
#10: Ötlet lenne 1000 meg 1 csak sokszor az ember pislákol, mikor egy-egy játékot úgy raknak össze a készítők, hogy semmi értelme, semmi kreativítás és semmi ötlet nincs a sztoriban vagy hasonlók. Mikor egy mezei emebr 100-szor jobb sztorit hozna össze meg átlátja, hogy adott játék hol vérzik el. Ezek a nagy alkotók meg ott vannak és nem látnak el odáig, hogy észrevegyék ezeket. Nem is érti tényleg sokszor az ember a játékfejlesztőket...
#14
#12: Az üzleti modell nem a legszerencsésebb, de attól még a világ egyik legjobb bunyós játéka. A többi a saját szubjektív véleményed.
#13
#10: A Mortal Kombat Legacy után simán menne egy minimálisan életképes történet is hozzá, ami teljesen komoly lehetne.
Sci-Fi vonal és Mortal Kombat. Mivel az outworld már mindenkit leigázott, egy felsőbbrendű fajnak csak egy lehetősége maradt, akik a technikai vívmányokba jeleskedtek, de harcosaik nem voltak, így elbuktak a mortal kombat során.
Küldenek egy nanobotokkal teli kapszulát a földre, ami a következő célpont és ezek a nanobotok lemásolják a 80"-as és90-"es évek akcióhőseit, hogy Ők védjék meg a földet.....
#11
#9: Miért szégyen? Mind a mai napig jönnek bele az újdonságok és mennek a világbajnokságok ezerrel, iszonyat mennyiségű gamerrel a Föld minden pontjáról. Népszerűbb, mint a mortal. Nagyszerű egyedi art stílusa és hangulata van. Nagyon letisztult a harcrendszere és emiatt nagyon nehéz a mesterének lenni.
#10
#3: jó ötleted van, egy ilyen vendégszereplős Mortal valami elbaszott beszívott történettel hogy ők mentik meg a Földet egy Mortal Tournamenten, nekem adná:)
#8
#5: Nekem nagyon bejönnek ezek a "vendég" karakterek. Legjobb harcrendszerű játék a legbadassabb akcióhősökkel, az SFV mellett.
#7
Egészségére.
#6
Ez durva volt! Tetszett.
#5
YanezModerátor
Emlékszem amikor Segán toltam a MK Ultimate-t, feledhetetlen idők voltak. Akárcsak PC-n a közel sem tökéletes MK4. Ha akkor valaki hozott volna nekem egy gameplay videót a mai időkből, ahol azt látom Rambo küzd a terminátor ellen, majd azt mondja ez a Mortal Kombat játék, tutira hülyének néztem volna az illetőt.
#4
Az a kivégzés nem gyenge :-o
#3
Amúgy faszán meg van csinálva csak, ugye nem itt lenne a helye ebben a játékban ennyi a hiba :D Ám én a helyükben kiadtam volna egy külön játékot az összes ilyen vendégszereplővel a többi részből is valami más címmel és ennyi. Már jó pár karakter lenne így ezekből is, ha egy játékba tennék őket. A Predator az viszont nagyon adta meg még a játékba is bele illett valamennyira... Amúgy Terminátor full örökölte Jason move settjét, kb. mintha klónozták volna, jó az nnak is alapon :D De adom itt az ötletek azt még a végén Boon meglátja és kiadja azt a vendégszereplős játékot, hogy még lehúzhassanak egy kis pénzt az emberekről.
#2
Lóval a hátán... :P