Felsorakoznak a PS5 médiaalkalmazásai

Eddig szinte kizárólag a videojátékokra fókuszáltak a PlayStation 5 bemutatói, de nem szabad elfelednünk, hogy a jövő hónapban érkező konzol az elődjéhez hasonlóan egy multimédiás szórakoztatóközpont is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#31
#29: Mondjuk abból a szempontból mindegy ki mit és hogyan tesztel, ha sokan úgy kezelik ezeket hogy ha a “tesztek” egybevágnak a saját véleményükkel akkor hivatkoznak rá, ha meg nem akkor szarozzák őket....
#30
És 2020-ban arra már találtak megoldást, hogy ne a kontrolleren kelljen fél óra átkozódás és eltévesztés után egyenként beirni azokat a cimeket, amiket meg szeretnél nézni?
Vagy csak a görgetés megy, aztán ami fent van arra nyomhatsz?
Szánalmas....
#29
#27: Influenszerek és a "tesztjeik"...
#28
#27: Még szerencse,így már ma este nyugodtan tud aludni!
#27
#25: Csak kérned kellett, pont most kapták meg az újságírók, influenszerek a PS5-öt. Gondolom 1-2 héten belül lesznek majd tesztek.
#26
#25: Arra a scorn gameplay-re hogy lehet azt mondani egész pofás volt..arra a rém unalmas kula gameplay-re.
#25
#18: A Scorn-ból nemrég jött egy egész pofás Series X gameplay. De elsősorban nem erre gondoltam, hanem, hogy a Sony még most 3 héttel a megjelenés előtt is csak sunnyog. A Series X vásárlók már tudnak mindent mire számíthatnak, független tesztek alapján: mennyire melegszik a konzol, milyen hangos, hogy működik a quick resume, hogy teljesít a BC, mennyire jó az auto HDR, milyen gyorsan bootol a konzol... stb. Ezzel ellentétben a PS5-ről az egyetlen valamire való “teszt” egyetlen ázsiai youtubertől származik akinek a Sony még azt is megszabta, hogy megnyomhatja-e a PS gombot.
#23
YanezModerátor
#22: Hogy tudok így tükörbe nézni? Ha te is látnád azokat a cuki kiscicás vidiket, akkor megértenéd.
#20
YanezModerátor
#19: Amikor ps4-en nézem a YT-t, New York sötétségbe borul.
#18
#10: Lehet csak az én ízlésem, de néznék többet olyanokból ami nem az NBA, Dirt, vagy Yakuza. ( Meg nem BC ) A Dirt szerintem minden csak nem nextgen, még ha 5000fps-el is fut. Yakuza se szép. A Master Chief Collection-ból néznék valamit pl. Tény hogy ez is több mint amit a Sony mutat.
#17
#14: HBO Max egyelőre csak USA-ban van. Utána is először LATAM, és utána Európa.
#16
#15: Akkor lehet ez is regio fuggo en az USAba hasznalom es itt mar nem is enged fel az app
#15
#14: A neve tökmindegy se akkor se most nincs boxon :(
(Nem mellesleg mobilon HBO GO ugyanugy megy...)
#14
#11: Az HBO Go mar sajnos nem letezik, lecsereltek az HBO Max-ra szoval tobb mint valoszinu hogy azert nem megy, se monilon se okos tvn nem erheto mar el.
#13
#9: Ez mondjuk igaz.
#12
#8: En a legtobb jatek sajat zenejet is kilovom.
Egy fps-nel tps-nel kurva idegesito sokszor a hangokat is elnyomja.
A thief meg a dishonored fx szeru ambient zenei ok-k, de a tobbi az csak zavaro es egy ido utan rohadt unalmasak is.