Uncharted-film - képek a forgatásról

Nem hiszünk a szemünknek, végre tényleg sínen van az Uncharted-film! A hányattatott sorsú produkció forgatása elindult, Tom Holland Nathan Drake-nek öltözött, és még Nolan North is beköszönt a stúdióba.

A Zombieland és a Venom rendezőjével, Robert Fleischerrel az élen indult meg a kínosan sokat halogatott Uncharted-filmadaptáció forgatása. Az igazán jó hír pedig az, hogy ezúttal nem csak pletykáról van szó, hiszen hivatalos forrásból, egyenesen a forgatásról érkeztek meg az első fotók. A fiatal Nathan Drake-et alakító Tom Holland már a híres kincsvadász teljes kosztümében pózolt, és hát valljuk be, nem áll neki rosszul a gúnya.

Szívmelengető érdekesség, hogy a forgatásra ellátogatott Nolan North is, aki természetesen Nate szinkronhangját kölcsönözte a videojátékszériában. A szinkronszínész szerint az ifjú Pókember kiváló munkát végez a karakterrel, így North igazán büszke arra, hogy Holland folytathatja Nathan Drake históriáját.


Ha minden zökkenőmentesen halad, akkor az Uncharted-film 2021. július 16-án kerülhet a mozivászonra. A korábbi értesülések szerint Tom Holland és Mark Wahlberg mellett Antonio Banderas, Tati Gabrielle és Sophia Ali is feltűnik majd a szereplők között.
41 komment - szólj hozzá!