Uncharted-film - képek a forgatásról

Nem hiszünk a szemünknek, végre tényleg sínen van az Uncharted-film! A hányattatott sorsú produkció forgatása elindult, Tom Holland Nathan Drake-nek öltözött, és még Nolan North is beköszönt a stúdióba.
  • Írta: szlav

Kommentek

#41
#35: Hát ugye, izlések és pofonok.
Ha már valaki homoerotikus filmszereplőket kényszerit rá a nézőközönségre, akkor igen is legyen egy alfahim.

Ha nálad a tyúkmellű, elállófülű Tom Holland tipus az amire ráindulsz, itt nem fog érte senki elitélni.
Csak kár, hogy Nathan Drake szerepében is ugyanazt kell nézni és az már baj...
#40
#26: Lol mennyi magában bizonytalan tesztoszteronharcos gyült össze a kommentszekcióban

Tesa ez ugyanaz a gondolatmenet mint amikor azt mondják a srácok, hogy azért játszanak női karakterrel, hogyha már néz valamit órákon keresztül legalább egy pixelsegget nézzen? Hamár bámulok egy csávót legalább legyen kigyurt konzervatív alpha férfi különben nem bizsereg a nadrágom?
#39
#38: Támogatom!!!
UC5-öt a népnek Cassie-vel!
#37
Emlèkeim szerint a játèkban sem egy kigyúrt valaki Nathan Drake.
Se fiatalon, se idősebben.
#36
#26: Nyugi, biztos csak a ps fanboyok gondolják ezt. Az XBOX fan base biztonságban van. ;)
#34
Nemrég láttuk a nejemmel a Lehetetlent. Engem már ott meggyőzött, hogy a srácnak bizony van tehetsége. Tényleg nem tudom mi gondotok vele :/
#33
BTS-ből gondolom senki nem ért rá és maradt a második legjobb a hollywoodi meleg producerek kis casting listájáról.

Tuti jó lesz. Ha csak annyira hozza a nyápic, idegesítő, leginkább seggberugni (nem vagyok hollywoodi producer, szóval nem a másik) vágyó karaktert, mint a Pókemberben, akkor megérte bevállogatni erre is.

Vajon mennyi Hollywoodi producert kellett meggyőznie elöbb a tehetségéről?
#32
Engem nem a színészi képességei aggasztanak, hanem az, hogy irritál maga a színész. Ez ilyen, kb. annyira érdekel ez a film, ezzel a színésszel, mint mondjuk a Barátok közt 76413-ik része. Nem ismerem a srácot, nem személyeskedni akarok vele szemben, hanem így ebben a formában, már sajnos nem érdekel ez a film. A játékokért viszont továbbra is nagyon rajongok.
#31
#25: : DDDDDDDDDD Te szent habakuk :DDDDD

Aki a srác színészi képességeivel kapcsolatban szkeptikus nézze meg a The Devil All the Time című idei filmet. Kemény film, óriási alakításokkal. Holland nagyon ott volt a szeren sztem, a tehetségével nincs gond.
Azzal meg nem kell foglalkozni h az oldalra írogató agysebész army szóvivője Nathan Drake fiatalkori alakját egy 20 éves, szétgyúrt, sármos, szögletes állú tesztoszteronbombával szeretné ha castingolnák, akitől kijönnek az ereklyék a földből. Gondolom egy Schwarzenegger testű és farkasfejű személy lenne a legalkalmasabb a szerepre...
#30
YanezModerátor
#29: Pontosan ilyen válaszra számítottam!!! :)
#29
#27: Könnyű moderátorként beszólogatni. Pofára esés stb. Tanulj már meg inkább olvasni meg értelmezni. Vagy vedd fel szemüveged, ha nem látsz. Na én szerintem lépek az oldalról.
#27
YanezModerátor
#26: Úgy néz ki, mint egy 15 éves? Te mikor láttál róla utoljára képeket, 10 éve? Férfi ideál? Ki beszélt itt férfi ideálról? Nem a 80-as éveket írjuk, ahol egy kalandor szerepére előírás a 35 éves kor. De ha már ennyire otthon vagy a témában, akkor mutasd meg nekünk, a szemüveges kis kanapévagányoknak, hogy milyen egy mai hétköznapi 24 éves fiú! Varjúk az elsöprő példákat, de már most pofáraesés szagát érzem a levegőben!
#26
#22: Tudod, ha vki. 24 évesen úgy néz ki, mint egy 15 éves és még egy kalandor szerepét is rábízzák, na akkor ott vannak gondok a világgal. De úgy látom ezen oldalon ez az ideál. Nem csodálkozok. A sok csipás szemű, szemüveges kis kanapé vagány, akik ide írogatnak, gondolom nekik már Tom Holland is kimeríti a maximálisan elérhető tesképet. Ugye Sli. Viccelődhettek. De ezen inkàbb sírni kellene, hogy egy akció kaland műfaj hová süllyed. Meg Tom Holland a férfi ideál. Az én időmben még könyvjelzőnek se használták volna, nemhogy akciósztár legyen. Pffff.
#24
#9: Tuti lesznek. Már a főszereplő is elég necces.
#22
YanezModerátor
#18: LOOOL! Még csak meg sem merem kérdezni, hogy mi az elképzelésed egy átlag 24 éves fiú megjelenéséről! A csávó nem egy tetovált, piercienges, rózsaszín nadrágban járkáló, zöldhajú és 40 kilós etióp fizimiskájú csődgyerek. Ha ez a baj, akkor inkább mélyen kussolok.