Filmes hírek a hosszú hétvégére

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Az elmúlt napokban beesett néhány fontosabb filmes hír, ezeket most egy csokorba összegyűjtve prezentáljuk nektek. Szó lesz a Fast & Furious-sorozat végéről, és a Jared Leto-féle Joker visszatéréséről is.

Véget ér a Fast & Furious-sorozat

És ezúttal tényleg: a Deadline jelentése szerint a Universal a jövő májusban debütáló kilencedik részt követő két filmmel kívánja lezárni a nagy sikerű sorozatot, a rendezői székbe pedig mindkét alkalommal Justin Lin ülhet majd - erre egyébként Vin Diesel is célozgatott már. A direktor valódi Fast & Furious-veterán, az alapszéria eddig bemutatott nyolc mozija közül ő készített négyet, emellett ő jegyzi a soron következő, nyugaton csak F9 néven futó folytatást is. Egyelőre nem tudni, hogy a záróepizódok mikor kerülhetnek bemutatásra.

Csak júniusban érkezik az új Szellemirtók

Ha nincs a koronavírus-járvány, már rég túl lennénk a Ghostbusters: Afterlife premierjén, a Sony Pictures azonban első körben jövő márciusra, a minap pedig 2021. június 11-re halasztotta a film debütálását. Az első trailer alapján kifejezetten ígéretesnek tűnő mozi a második rész folytatása - vagyis ignorálja a 2016-os rebootot -, és az eredeti Szellemirtók is visszatérnek benne. Az új generációt a 2014-ben elhunyt Harold Ramis alakította Dr. Egon Spengler unokái kötik össze a régi arcokkal.

Jared Leto újra Joker lesz

Noha korábban úgy volt, hogy saját filmet is kaphat, végül a Joaquin Phoenix-féle Joker bemutatkozásával párhuzamosan világossá vált, hogy Jared Leto nem játssza el többet Batman ősellenségét: az új Suicide Squadból kihagyták, és a Birds of Prey is elég erősen utalt rá, hogy a karaktert partvonalra állította a Warner. Az idei év azonban nem várt eseményeket hozott magával, és miután a stúdió zöld utat adott a Justice League négyórás rendezői változatának, kiderült, hogy Letót mégis viszontláthatjuk Jokerként: a The Hollywood Reporter szerint az úriember is szerepet kapott a Zack Snyder's Justice League-ben, és épp most forgatja a jeleneteit hozzá.

Tim Burton és az élőszereplős The Addams Family-sorozat

A Deadline szerint Tim Burton egy élőszereplős The Addams Family-sorozat kapcsán tárgyal, a hírek alapján ő lehet a producere és a rendezője is az adaptációnak, míg a showrunneri és írói feladatokat a Smallville alkotói, Alfred Gough és Miles Millar látnák el. Úgy tudni, a sorozat napjainkban játszódna, és Wednesday Addamset főszerepeltetné, és bár több szolgáltató is pályázik a projektre, jó eséllyel a Netflix húzhatja majd be a kínálatába. Az 1930-as években képregényként debütált The Addams Family alapján egyébként egy új animációs film is készül, ez jövőre kerülhet mozikba.

4.
4.
Gerzson95
#2: Vin diesel utoljára a ryan közlegény megmentésében kapott hozzáillő korrekt szerepet. :)
3.
3.
Nothing
2.
2.
Neo1989
Vin Diesel-t élete végégig a Családos Iramban szériával fogják összemosni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...