Little Nightmares II - szörnyekből nem lesz hiány

Ha már a halloween a sarkon van, és mindenféle rém előmászik ilyenkor rejtekéről, a Tarsier Studios is úgy látta jónak, hogy az ijesztgetés ünnepét egy Little Nightmares II-előzetessel vezessék fel.

Legutóbb a Gamescomon találkoztunk a Little Nightmares II-vel, amikor egy negyedórás gameplay erejéig tekinthettünk bele a játékba. A Tarsier Studios groteszk szörnyekkel és az életükért küzdő gyerekekkel lakott világa jövőre tér vissza, és a legújabb előzetes is arról győzköd minket, hogy rémekből egyáltalán nem lesz hiány.

Az előző rész főszereplője, a sárga esőkabátos Six ezúttal nem egyedül száll szembe a Signal Tower sötét lakóival és halálos fejtörőivel, a Mono nevű fiú is segítségére lesz. Sőt, Sixnek is segítenie kell Monón, hacsak nem akar örökre felszívódni – a sorsuk egymástól függ. Útjuk során a Tanár, a Vadász és még jó pár megmagyarázhatatlan rusnyaság próbál majd véget vetni az életüknek.

A Little Nightmares II 2021. február 11-én fog megjelenni PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Később a next-gen változat is befut a belőle, amire a jelengenerációs játéktulajok ingyenesen upgrade-elhetnek majd.

10 komment - szólj hozzá!