Little Nightmares II - szörnyekből nem lesz hiány

Ha már a halloween a sarkon van, és mindenféle rém előmászik ilyenkor rejtekéről, a Tarsier Studios is úgy látta jónak, hogy az ijesztgetés ünnepét egy Little Nightmares II-előzetessel vezessék fel.
  • Írta: gorien

Kommentek

#10
#9: Ja igen és amúgy mi s helyzet nálad Ps5 ügyileg várod már vagy nem sikerült előrendelni és későbbre hagyod várakozva a nagy napot a váltást ?
#9
Szia Darksiders!
1500-ért mindenképpen csapj le rá! Viszont ha az újabb rész 14-ropiért kb 4-6-óra az azèrt meggondolandó, igaz a műfaj rajongóinak nem szabad a pénztárcát nézni. Nekem irtóra tetszik ez a mesebelien humoros, de egyben hidegrázós filing amit látni elsőre, a hangok is teljesen rendben vannak. A mozgások meg kimondottan aprólékosan kidolgozottak. Hogy nézhet majd ez ki ps5-ön valamikor!? Mint egy minőségi animációs film minden bizonnyal.
#8
#4: Na rosszul tippeltem mert 1 óra 49 perc a végigjátszás mondjuk nekem lehet több de egyszer neki ülve le van tudva igen gyorsan.
#7
#5: Szia Oldman !
Szerintem is jól tippeled kb annyi lehet max 6-8 órás de szerintem annyi ebből a lassabb tempóból elég is lenne.
Az elsőn gondolkodom 1500-ért igen csak jó ajánlat most . Viszont mostmár rákeresek YouTube mennyi a végigjátszása mert szerintem az jóval kevesebb.
#6
#5
VR Pistinek van egy 24-perces gameplay-e a játékkal kapcsolatban! Jópofa, szép grafikájú játék meg kell hagyni. Az állandósuló sötétség illetve félhomály ( bár hangulatos ) sokakat zavarhat... na de a horror témájú alkotás nem játszódhat a sivatagban nemde!? :)
Mennyi lehet a végigjátszási idő? Jól gondolom, hogy max 6-8-óra?
#4
Most 1500 Ft a storba az első része. Biztos megérné csak vajon mennyire rövid lehet kb 3 órás?
#3
Ha hasonlóan 2,5D s lenne, mint az Inside/Limobo akkor az egyik kedvenc játékom lehetne, mer maga az Artstyle közel áll hozzám, de a 3D mivoltából fakadó irányítási problémái (melléugrás) kiidegeltek. De ennek ellenére is hiány pótló cím.
#2
Ennek a trailernek a végén is látható a TV Edition-nek nevezett gyűjtői kiadás telis tele minden jóval. Diorama, artbook, steelbook, zenei CD, pár matrica egy igazán jópofa TV dobozba csomagolva. Ahhoz képest h mennyi mindennel telespékelték, csak 20999 dodó a szett. Sztem nagyon megéri, nem véletlenül fogyott már el a konzolvilágnál előrendelésben az xboxon kívül minden platformra. Az alzán tudtam még lecsapni egy PS verzióra :D, azóta nem néztem. Talán van még náluk (akit érdekel).
Gyönyörű és nagyon hangulatos kis horrorgame lesz ez.
Rákukkantottam közben a konzolvilágnál és 13999 lesz a sima game, Switch-re 2 ezerrel drágább. PSre itt már az alapjáték is elfogyott :/ De ha 7k a difi a sima és a gyűjtői között akkor még inkább megéri az utóbbi, ha vki dobozosra vágyik - és nem ócsón akarja majd megvenni fél év múlva -.

Gyönyörű és nagyon hangulatos kis horrorgame lesz ez.
#1
Kíváncsi leszek mennyi lesz az ára így hogy lesz dobozos verzió szerencsére mert igazán egyedien hangulatos.