Xbox Game Pass - jöhetnek a streaming stickek?

Phil Spencer egy interjúban hozott hipotetikus példákat arra, hogy milyen lehetőségek vannak még a részint felhő hajtotta Xbox Game Passben. Állítása szerint akár a szolgáltatáshoz mellékelt streaming stickek érkezése sincs kizárva.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#7: ja persze mert annyira relevans mi volt amikor 10-100szor lassabb volt az atlag net? es nem volt sehol 4g se...
#10
#7: Meg vele egy időben indult a Gaikai is, PS Now néven fut egy ideje.
#9
Nagyon örülök! De azt azért nem hiszem, hogy ingyen lesz a hardver. Hacsak nem "bérelni" fogjuk az előfizetés keretében, aminek nem örülnék.
#8
#2: "eddig ahányan próbálkoztak mindenki belebukott a streaming be"

Nem. :D A Geforce Now folyamatosan bővül és egyre jobb, a Microsoft megoldása az első naptól jól működik. És ez csak kettő, amivel mi is játszhatunk, külföldön sokkal több játékstreaming-platform van.

Én eleinte csak olyan játékot játszottam Geforce Nown-keresztül, amit nem vinne el a gépem, de egyre inkább azon vagyok, hogy amit támogat a rendszer, azt azon keresztül játszom.
#6
#2: Ne viccelj mar 5-10ev kell minimum minden uj projektnek/platformnak. Meg a legelejen jarunk nem sprintverseny hanem marathon.
Mindenki a gazdag orszagokban gyakorlatilag fizetos "beta"-t tart.
A lenyeg hogy mire az 5G elterjed addigra vegleges/kitesztelt legyen a rendszer.
#5
#2: Azért a Google elég más, ott szerintem elsősorban az üzleti modell nem túl vonzó mintsem maga a streaming. Ha teszem azt a GP katalógus elérhető, az azért sokaknak egész vonzó lehet.... de hogy minden egyes játékot egy streaming rendszerben külön meg kell venni....
#4
#2: Kipróbálható mobilon. Működik.
#3
#1: Elérhető lesz android-on, de mi nem minden tv futtatja natívan, vagy van otthon médialejátszó.
#1
Nem lenne egyszerűbb kiadniuk az appot Android TV-re?