Call of Duty - íme, a PlayStation-exkluzív játékmód

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 24.
  • Hír
Link másolása
Közel egy teljes éven át PlayStation-exkluzív lesz a Call of Duty: Black Ops - Cold War most bemutatott játékmódja, a Zombies Onslaught. Ebben két játékosnak kell állnia a sarat a zombisereggel szemben.

Az idei Call of Duty sem marad PlayStation-exkluzív tartalom nélkül, a Black Ops - Cold Warban a Zombies Onslaught néven futó játékmódot zárják le a többi platformon játszó rajongó elől, méghozzá egészen 2021. november 1-ig. A Zombies Onslaught nem összekeverendő a klasszikus Zombies mókával, hiszen azon több ponton is csavartak egyet a fejlesztők.

A Zombies Onslaught egy két játékos kooperálására kihegyezett játékfajta, amely a multiplayer mód pályáira kalauzol el minket újra a játék többi szegmensében is használt felszerelésünkkel karöltve. Az alapfelütés szerint az úgynevezett Sötét Anyag Gömb ide-oda dobál majd minket a pályán, nekünk pedig mindig egy adott területet kell megvédenünk az egyre keményebb hullámokban érkező zombik elől. Menet közben elitzombik is ránk támadhatnak majd, és érdemes lesz rájuk fókuszálni, a játék ugyanis az alapján pontozza és jutalmazza felszerelésekkel a küzdelmünket, hogy mennyi elittel bántunk el az adott körben.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

12.
12.
Neo1989
Launch Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=ZOxWQGkho4E
11.
11.
adamsfamily
#8: Az Android egyáltalán nem tartozik az érdekeltségeik közé.A streaming konkurencia platformja.A pc meg nem egészen az ő platformhuk.Az addig oké,hogy az operációs rendszer windows,amit ők gyártanak,de a játékaikat pc-n Steam-re is kiadják,pedig ott legombolják róluk a 30%-ot.Szóval ők nem arra használják a játékaikat,hogy csak azért is vegyél Xboxot.Ha akarod játszol pc-n,vagy telefonon,vagy a hűtőgépen.
Ezekkel a húzásokkal a Sony és az Actvision nem csak az Xbox,hanem a PC tábort is szopatja.A "ps zászlóhajó Resident-ről" meg annyi a véleményem,hogy külsős játék oda adják ki,ahova akarják.Nagyjából más tollával való ékeskedés,akárcsak anno a Crash,vagy a Spyro volt a ps-en.De ott van a 2 Bethesda játék is.Be voltak jelentve boxra,a Sony szaladt exkluzívitást venni,aztán amikor a MS megvette az egészet,akkor mindjárt milyen köcsög volt a MS,hogy lehet hogy nem adják ki a Bethesda játékait PS-re.Ha a Sony csinálta volna ezt,akkor a pc tábor is kimaradt volna.

#10:PUBG-vel senki nem vesztett semmit.A TR meg volt PC-n.Nagyon nem mindegy,hogy kimarad 150-160 millió ember a buliból vagy sem.
10.
10.
delphijos
#7: Ugyanúgy voltak ideiglenes exkluzívok box-ra is. Haverom konkrétan a TR miatt vett boxot, az elején azt se lehetett biztosan tudni meddig lesz exkluzív. Vagy ott volt az akkor rohadt népszerű PUBG, ami konzolon box exluzív volt, és még lemezen is kiadták konzollal összecsomagolva , pedig csak preview kiadás volt belőle... szóval egyik se szent.
8.
8.
Nothing
#7: Tényleg nem védeni akarok senkit, mert ebben a háborúban senki sem szent. Csak finoman szólva is visszatetsző ez az elfogultság.

Az MS anno felvásárolta és azonnal ki is iktatta volna az egész Nintendo-t, ugyanígy pénzzel intézett el egy csomó, PS-en sikeressé vált cím exkluzívitását. A Sega beállt volna mögéjük, csakhogy gyengítse a lokális konkurenciát. Mára valószínűleg már nem is léteznének, ha nincs a Dreamcast bukása. A Nintendo ugyanígy nyúlta a PS-zászlóhajónak számító Resident címeket (Remake, Zero, RE4...) a Gamecube sikerét biztosítandó.
Az meg természetes üzleti lépés, hogy a MS játékok elérhetőek PC-n és Androidon, mindkét platformban többségi érdekeltsegük van, sőt, pont emiatt az se lepne meg, ha ők maguk gáncsolnák a konkurens szoftverek ezirányú térnyerését (amihez persze joguk van, csakhát ugye a felhasználók szívnak miattuk).

Ez mind üzlet, így forognak a kerekek, engem csak az elfogult álszentesekedés zavar egyesek részéről...bár annyira még az sem, hogy vitázzak rajta.
7.
7.
adamsfamily
#5: A különbség,hogy a Sony ezt évtizedek óta csinálja,csak azért hogy kinyírja a konkurenciáit.Lásd Sega.Csak ugye a Microsoft nem Sega kaliberű cég és gondolom megunták,ahogy az egész Sony tábor nyáladzik az exkluzívok miatt.Eleve ez a ps tábornak fontos,azok rinyáltak,hogy boxra "nincs exkluzív,minek vegyek xboxot?!".Most lesz aztán egyből megy a vergődés.Mindenesetre a MS legalább elérhetővé teszi a játékait Pc-n és androidon.A sony-nál ez nincs meg.
Szerintem a ps exkluzívvá tett cod módok sokkal inkább patkány húzásnak számítanak.
6.
6.
manderel
#5: A Microsoft nem exkluzivitást vett, hanem komplett kiadót. Hogy exkluzivitás is jön-e vele, még nem lehet tudni.
5.
5.
Nothing
Amikor a Microsoft exkluzivitást vesz, az ügyes üzleti húzás. Amikor a Sony teszi ugyanezt, az emberiség elleni bűntett...
4.
4.
ollie92
Patkány Sony, remélem vissza fele sül el...
3.
3.
Zuzmo
Mert az Epic mindenkit lefizet...
2.
2.
Fooxfire
Ne legyünk meglepődve, aki elfelejtette, a Modern Warfare is tartalmaz módot ami csak akkor lesz elérhető pc / xboxosoknak amikor kijön az új cod..
Undorítónak tartom ezt a hozzá állást a videójáték piacon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...