Call of Duty - íme, a PlayStation-exkluzív játékmód

Közel egy teljes éven át PlayStation-exkluzív lesz a Call of Duty: Black Ops - Cold War most bemutatott játékmódja, a Zombies Onslaught. Ebben két játékosnak kell állnia a sarat a zombisereggel szemben.

Az idei Call of Duty sem marad PlayStation-exkluzív tartalom nélkül, a Black Ops - Cold Warban a Zombies Onslaught néven futó játékmódot zárják le a többi platformon játszó rajongó elől, méghozzá egészen 2021. november 1-ig. A Zombies Onslaught nem összekeverendő a klasszikus Zombies mókával, hiszen azon több ponton is csavartak egyet a fejlesztők.

A Zombies Onslaught egy két játékos kooperálására kihegyezett játékfajta, amely a multiplayer mód pályáira kalauzol el minket újra a játék többi szegmensében is használt felszerelésünkkel karöltve. Az alapfelütés szerint az úgynevezett Sötét Anyag Gömb ide-oda dobál majd minket a pályán, nekünk pedig mindig egy adott területet kell megvédenünk az egyre keményebb hullámokban érkező zombik elől. Menet közben elitzombik is ránk támadhatnak majd, és érdemes lesz rájuk fókuszálni, a játék ugyanis az alapján pontozza és jutalmazza felszerelésekkel a küzdelmünket, hogy mennyi elittel bántunk el az adott körben.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

12 komment - szólj hozzá!