Még ebben a hónapban elrajtol a Visage

Ha horrorjátékot fejlesztesz, illik előrukkolni vele halloween környékén: ez járhatott a SadSquare Studiónál dolgozó srácok fejében is, akik bejelentették, hogy még ebben a hónapban elrajtol a Visage.

A Visage még 2016-ban mutatkozott be eredetileg, a belső nézetű horrorjátékot pedig leginkább azzal reklámozták a fejlesztők, hogy a P.T. ihlette a projektet. Az anyag azóta csak a steames Early Accessig jutott el, a minap azonban megtudtuk, hogy október 30-án PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elrajtol a végleges változat.

Ami az Early Access-verziót illeti: ez a játék négy fejezetéből kettőt tartalmaz, és nagyjából nyolc óra játékidőt ígér a végleges változatra becsült tizenöt órához képest. Aki rendelkezik ezzel a kiadással, természetesen ingyen megkapja a teljes verziót, ami különösen jó deal, ha azt vesszük, hogy ezért mindössze 25 dollárt kell fizetni, míg az utóbbi 35 dollárt kóstál majd.

A jó hír az, hogy az Early Access-kiadás október 28-ig még kapható lesz, így tehát érdemes lehet előre bizalmat szavazni a fejlesztőknek.

6 komment - szólj hozzá!