Spider-Man: Miles Morales - még több gameplay

A Game Informer után ezúttal az Eurogamer szállította a következő játékmenet-felvételt a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesből, amelyben bár akadnak ismerős jelenetek, szerencsére pár vadonatúj képsort is megcsodálhatunk.

Az utóbbi hetekben igencsak elvoltunk kényeztetve Marvel's Spider-Man: Miles Morales-videókkal a Game Informernek köszönhetően, most pedig az Eurogamernek volt lehetősége egy interjút készíteni a játék fejlesztőivel:

Habár a több mint 24 perces videóban akadnak olyan felvételek, amiket korábban már láthattunk más anyagokban, azért az interjúk mellett olyan pillanatokkal is találkozhatunk, amiket ezidáig még nem volt szerencsénk megfigyelni - mint például, amikor Miles elmegy Rhinóval "plázázni". A készítők többek között azt is elárulták, hogy a 2018-as játék teljes térképe megtalálható lesz az új játékban, csak mivel Harlem lesz a cselekmény központi helyszíne, ezért az a terület jóval részletesebb kidolgozásban részesült.

A Spider-Man: Miles Morales november 12-én jelenik meg Amerikában és Japánban, míg nálunk csak november 19-től lesz kapható PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

8 komment - szólj hozzá!