Így búcsúszik a PlayStation Access a PS4-től

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 25.
  • Videó
Link másolása
Egy igazi nosztalgiabomba-videóval köszön el a PlayStation hivatalos brit YouTube-csatornája, a PlayStation Access a PS4-től, akik egy-egy másodpercet vágtak össze az elmúlt generáció legmeghatározóbb játékaiból egy nagy montázsba.

Repül az idő, ha jól szórakozik az ember, hiszen már csak hetekre vagyunk a PlayStation 5 megjelenésétől - de talán még ijesztőbb belegondolni, hogy ugyanakkor már hét év telt el a jelen generációs masina, a PlayStation 4 debütálása óta.

A PlayStation Access is nosztalgikus hangulatba került ettől a gondolattól, és össze is vágott egy majdnem négyperces videómontázst a PS4 legmeghatározóbb játékaiból, aminek az az érdekessége, hogy mindegyik játék csak egyetlen egy másodperc erejéig bukkan fel a videóban.

Bízunk benne, hogy a hazánkban november 19-én boltokba kerülő PlayStaion 5 is megtartja a konzol jó szokását, és hasonló mennyiségű, valamint minőségű játékkal ajándékoz meg majd minket az elkövetkezendő évek alatt.

10.
10.
Animejetix
#8: Vicc hogy amúgy nekem is ez a kettő játék miatt érte meg. A többi multi cím.. csak hogy most itt van a Switch is ami egyre brutálisabb felhozatallal rendelkezik, igazán sok exklúzívval, százszor annyival mint a konkurencia, így, így eléggé zavarban vagyok... A lényeg hogy fasza generáció ez! :)
9.
9.
Yanez
#8: Vicces, hogy nekem pont ez a két játék maradt ki eddig, de mindenképp pótlom őket, főleg a TLoU2-t. Spiderman, God of War, UC4, UC: The Lost Legacy, InFamous Second Son és First Light, Ratchet & Clank, The Shadow of the Colossus? Ezek közül egyik sem ért meg egy végigjátszást? Úgy tudom néhányat kitoltál közülük.

Engem ami hidegen hagy az a Bloodborne és a Ghost of Tsushima. Egyébként a The Last Guardian-nak is adok egy esélyt, mert bár voltak néhányan akiknek nem jött be, lehet nekem tetszeni fog. Ugyanez volt a helyzet a Remember Me, Knack 1-2, Mad Max és a The Evil Within 2-vel is.
8.
8.
godach
#7: Amíg néztem ezt a kis vidit és elkezdtem írni, addig nem volt Days Gone. Vagy nem figyeltem. Ezért maradt a PartII. Szerintem marad is, ez a két játék ami miatt azt mondom megérte.
7.
7.
Yanez
#6: A TLoU2 előtt mintha a Days Gone-nak köszönted meg volna ugyanezt, vagy akkor az már nem számít? Csak mert nagyon oda-vissza voltál tőle.
6.
6.
godach
Akartam írni egy gonoszGoDach kommentet, amikor felvázolom, hogy azért ebből a válogatásból nem sok helyet kaptak azok a "híres" exkluzívok, és akartam írni egy jóGoDach kommentet is, ahol többek között a TheLastOfUS2-nek megköszönhetem, hogy PS4 tulaj lehettem, ebben a generációban.

Végül ahogy megnéztem a videót, két dolog jutott eszembe.
Az első, hogy ezekből a játékokból a felével találkoztam (mindegy milyen platformon) és hatalmas élmények voltak. A második az volt, hogy mennyi mindennel nem találkoztam, amit ismerek de sajnos kimaradt. Így eszembe jutott a sok fanyalgó, hogy nincs már jó játék és mérlegeltem, hogy nekem meg időm nincs mindenre amivel szeretnék játszani.
Jó generáció volt ez, ez nem is kérdés :)
3.
3.
DarkLord
Jó volt így végignézni ezt a videót, rengeteg emlék ugrott be. Ebben a gen-ben nekem az Uncharted 4 vitte a prímet mögötte, pedig a Bloodborne és ugyan multiplatform, de a Witcher 3 zárja a sort. Persze rengeteg játékot lehetne ide még írni, amit kilehetne emelni és rengeteg élményt nyújtott, de így ezt a 3-at emelném ki , ami ugye ps, de Witcher 3-at nem lehet nem kihagyni :D (a legtöbbet, pedig NBA 2K-vel játszottam ezen a gen-en minden szezonban aktív voltam :D).
1.
1.
zozo76hun
hala istennek sikerult a sony-nak rendesen elrontani a webes store-t. gyakorlatilag nem erdemes mostmar hasznalni. eddig az MS volt a toppon ebben a mufajban, de a SONY behozta a hatranyt... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...