Tombol a halloween a videojátékokban

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 25.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.

Minden évben, amint beköszönt az október, a legtöbb játékban elindul a rettegésre és a halloweenre való készülődés, vagy éppenséggel a kiadók pontosan ebben az időszakban debütáltatják a horrorjátékaikat. Az elmúlt hetekben mi is sok olyan hírt hoztunk le, amelyek azzal foglalkoztak, hogy egyes videojátékokban, például a Red Dead Redemption II-ben vagy a Call of Duty: Modern Warfare-ben milyen halloweennel kapcsolatos események várnak rátok.

De érdemes megjegyezni, hogy az Overwatch szintén már egy jó ideje terrorizálja a hőseit a 2020-as halloweeni eseménnyel:

A Rocket League pedig egy szellemirtós kollaborációval készült az ünnepre:

A Hyper Scape-ben is sötétség borult Neo Arcadiára:

Természetesen a Fortnite sem maradhatott tematikus esemény nélkül, ami egészen november 3-ig nyüstölhető:

A Dead by Daylightnak a műfajából kiindulva gyakorlatilag kötelező megemlékeznie a halloweenről:

Valamint a For Honor lovagjainak, vikingjeinek és szamurájainak is össze kell fognia a csontvázhordák ellen:

Valószínűleg a fenti videókkal csak a felszínt kapargatjuk, és rengeteg másik játék rendezett (vagy fog rendezni a jövő héten) még hasonló eseményeket, szóval ne féljetek leírni a kommentekben, hogy ki mivel ijesztgeti mostanában magát, miközben a kedvenc hobbijának hódol!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...