Brit toplista: nem talált kihívóra a FIFA 21

Kimondottan eseménytelen hetet tudhatunk magunk mögött, így nem lepődhetünk meg azon sem, hogy az örök népszerűségnek örvendő FIFA-széria legújabb darabja zsinórban harmadjára vitte el a brit eladási lista aranyérmét.

Évről évre kevesebb dobozos példány fogy az Electronic Arts focis játékaiból, hiszen a digitális verzió egyre nagyobb szeletet vág magának a piacon. Ennek ellenére nem érdemes alábecsülni a FIFA 21 lemezes eladásait sem, hiszen ahogy azt a brit toplista múltheti összegzése is mutatja, a futballőrült szigetországban már három hete nem akard olyan játék, amely képes lett volna a trónfosztásra.

Egyedül csak a Nintendo exkluzívjai tudtak labdába rúgni, de azok nem is akárhogy. Az aranyérmet követő további öt pozíciót sorra foglalták el a hibridkonzol játékai, kijelenthetjük tehát, hogy a Switch játékkártyáira továbbra is komoly a kereslet. Ennyi volt tehát a heti eladási lista, túl sok meglepetésre nem számíthattunk, jövő héten azonban biztosan felpezsdül majd a helyzet, hiszen olyan címek érkeznek majd, mint a Watch Dogs: Legion vagy a Switchre felújított Pikmin 3.

  1. FIFA 21
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Minecraft (Switch)
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Super Mario 3D All-Stars
  6. Ring Fit Adventure
  7. Minecraft Dungeons
  8. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  9. Grand Theft Auto V
  10. Marvel's Avengers
8 komment - szólj hozzá!