Befejeződött a Shang-Chi-mozifilm forgatása

  • Írta: szlav
  • 2020. október 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Vírusjárvány ide vagy oda, semmi sem állhat a Marvel-moziuniverzum egyik legújabb üdvöskéjének az útjába. Véget ért a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings forgatása, így a film már jövő nyáron vászonra kerülhet.

A koronavírus-járványnak köszönhetően gyakorlatilag az egész filmipar a kispadra kényszerült, és ahogy arról korábban beszámoltunk, ezt nem úszta meg a Disney egyik legnagyobb fejőstehene, a Marvel-filmuniverzum sem. A forgatások azonban sok esetben a megkötések mellett is folytatódnak, így az MCU negyedik fázisa gyakorlatilag már csőre töltve várja a mozik teljes újranyitását.

A felhozatal élvonalában pedig ott szerepel majd a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is. A képregény-univerzum legnagyobb harcművészéről szóló filmadaptáció rendezője, Destin Daniel Cretton a címszerepet játszó Simu Liu társaságában jelentette be, hogy a forgatás befejeződött. Ezzel tehát már csak az utómunkálatok vannak hátra, melyek végeztével már legfeljebb csak a koronavírus állhat a július 9-re kijelölt premier útjába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...