Xbox Series S-en csak 30 fps-sel fut majd a PUBG

A PlayerUnknown's Battlegrounds mögött álló PUBG Corp. egy gyors blogposztban jelentette be, hogy mire számíthatnak majd a rajongóik, amennyiben PlayStation 5-ön vagy valamelyik Xbox Series-konzolon futtatnák a játékot.

Dedikált next-gen frissítést nem készít a PUBG Corp. a PlayerUnknown's Battlegroundshoz (legalábbis egyelőre biztosan nem), a mostani bejelentés szerint a játék PS5-ön a PS4 Pro-, Xbox Series X-en az Xbox One X-, Xbox Series S-en pedig az Xbox One S-buildet veszi majd alapul, és a keresztplatformos multit is támogatni fogja.

Az új konzolokon a Framerate Priority opciót is bekapcsolhatjuk majd, amely egyébként az October 9.1-es frissítéssel élesedik az előző generációs gépeken. Ezzel a PS5-ön és az erősebbik Xboxon 60 fps-sel, míg Xbox Series S-en 30 fps-sel futtatható majd a játék. Az ígéretek szerint a next-gen konzolokon rendkívül stabil a játék, a framerate szinte alig esik le, és a töltési idő is sokat gyorsult.

Habár a One S és a Series S esetében a 30 fps-es korlát nem túl biztató, a fejlesztők állítólag már dolgoznak azon, hogy ezt feljebb tolhassák.

21 komment - szólj hozzá!