Ilyen lesz az Xbox Series X/S kezelőfelülete

Miután a Sony már megvillantotta a PlayStation 5 kezelőfelületét, a Microsoft is előrukkolt egy videóval, amelyben több mint 14 percen keresztül prezentálja az új konzolok főmenüjét és annak lehetőségeit.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#7
Nekem egy ilyen KELL a gép mellé https://youtu.be/W78jqH6skjI
#6
Érdekes volt ez a kicsit sem megrendezett videó (amivel semmi baj nem is lett volna ha nem próbálják meg nem megrendezettnek átadni). A felület tetszik, de egy csomó mindenre nem tért ki az emberke ami érdekelt volna, pedig nagyon darált. Majd kiderül a gyakorlatban mit tud a walkman.
#5
Nekem egyedül a Dirt 5 erőteljes promózását nem értem, mert az itt is láthatóan ronda. mindegy mekkora a felbontás meg az fps...
#4
#3: igy kezdtem: "Igazából (értem a viccet)"
Ha viszont elkezdesz full PS színvonalban írni = Duken azzal nem lesz jobb senkinek sem :D
#3
#2: És? Kötelező mindig értelmes dolgot írni? Én is szívesen olvasnék sok hasznos dolgot itt (tőled egyébként pont szoktam), de elég ritkán sikerül.
Csak egy poén akart lenni. Lehet, hogy nem tökéletes, de én így szeretem :)
#2
#1: Igazából (értem a viccet) de mint felhasználó, szívesebben olvastam volna a tapasztalataidat. Mi az ami hiányzik, mi az amit szeretsz vagy kevésbé. Ennek, sok értelme nem volt.
#1
Nagyon jó kis kezelőfelület, biztos királyul lehet majd kezelgetni mindent. Ilyen jó kezelőfelülete a Sonynak nem lesz SOHA!
Ide most teszek egy szmájlit, a félreértések elkerülése végett.
Nem szeretnék sem megbántani senkit, sem vitát generálni.
:)