God of War - PlayStation 5-ön 60 fps-sel fut majd

Természetesen nem maradhat ki a PlayStation 4 egyik legjobb exkluzív címe, a 2018-as God of War sem a PS5-ön futtatható játékok listájáról. A mentéseink importálása mellett pedig 60 fps társaságában kiabálhatjuk majd, hogy "boy".
  • Írta: Baloo

Kommentek

#29
#16: Amúgy teljesen jogos amit írsz, de az picit fura, hogy ezt GoW kapcsán már többször is kifogásoltad, viszont Souls játékok esetében (amik ugyebár a kedvenceid közé tartoznak) ezt soha nem hoztad fel negatívumként, pedig ott ezek a dolgok szerintem sokkal kirívóbbak és idegesítőbbek. Jó, ott lehet legalább ugrani, de ahogy az meg van csinálva...hát inkább ne lehetne:D
#27
#23: Hát a gyenge CPU miatt volt inkább a magasabb felbontás eröltetve. Ez köztudott. De amúgy a TR-nek is volt 60 pfs módja.
#26
#25: *eladások
#25
#9: Szerintem a Rockstar games beéri a száz+milliós előadásokkal is....:)
#24
Na akkor ez már pont 60-al több mint Xbox esetén.
#22
YanezModerátor
Ha PS4 Prón is megvolt 1080-on a 60fps, akkor PS5-n simán 120 fps kéne legyen, de az a minimum, hogy egy előző genes játéknak hoznia kellene a 4K/60-at, de ennyi sem lesz meg PS5-n. Az én szememnek a 30 fps is elég, de azért illet volna tudnia a PS5-nek a 4K 60-at egy prevgen game esetében. Ugyanakkor betudom annak, amit crytek mondott, hogy ez azért van, mert pl a GoW is fix hardverre volt optimalizálva, ami a PS4.
#21
#19: De nagyon is -:) az nem árt -:)
#20
#7: Értem.
#18
#16: De figyelj minden játék ellen fel lehet hozni valami negativumot. -:) most ez olyan dolog hogy én pl gyülölöm az auto verseny játékokat. De mivel nagy a rajongo tábora ezért inkább hagyom öket. Itt igazábol szerintem fejben döl el hogy ugy játszik e valaki egy játékal hogy eleve a hibát keresi. Ez nekem is feltünt hogy Kratos nem tud fél métert ugrani. Sokszor boszantott is nem gyengén. De volt ami feledtette velem. -:)
#15
#11: Én nagyon félek hogy a 2018-as túl magasra tette a lécet a második résznek. Addig amig az meg nem jelenik engem a ps5 nem is érdekel. De amugy az jogos hogy a második résznél azért kellenek majd az epikus boss harcok. Ártani nem fog a játéknak az biztos -:)
#14
#13: Persze eltúloztam a dolgot -:) tudom hogy számit -:) hack & slash, játékoknál meg pláne. Én ugy értem hogy azért én tudok élni 60 fps nélkül is. De amugy persze eltuloztam mert ha választhatok hogy 4k vagy 60 fps akkor nálam egyértelmü hogy inkább a 60 fps. -:)
#13
#10: Nem mindegy hogy 30 vagy 60 fps ezt ugye te sem hiszed el, vannak game-k amelyeknek kell a 60fps főleg egy hack & slash, vagy egy autós játéknál de egy FPS game-nél sem árthat.