Devil May Cry 5 - Series S-en nem lesz ray tracing

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 27.
  • Hír
Link másolása
Várható volt, hogy a Devil May Cry 5: Special Edition grafikai újdonságaiból nem mindegyik fog napvilágot látni az Xbox Series S-en, és most az is kiderült, hogy miről kell majd a gyengébb konzolon játszóknak lemondaniuk.

A Devil May Cry 5: Special Edition bejelentése óta tudjuk, hogy dinamikus felbontás mellett akár 120 fps-sel is darálhatjuk a démonokat PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en. Akik azonban inkább a látványt részesítik előnyben, azok 30 fps mellett akár a 4K-s felbontást és a ray tracinget is bekapcsolhatják a játékban.

Nemrég azonban kiderült, hogy az utóbbi grafikai opció nem lesz elérhető az Xbox Series S-en, hiszen a valósidejű sugárkövetés továbbra is egy borzalmasan erőforrás-igényes számítási folyamat. Így a Series S-tulajoknak a ray tracingről le kell majd mondaniuk, igaz, a 120 fps-es mód valószínűleg az ő gépüket sem kerüli el.

A Devil May Cry 5: Special Edition a következő generációs konzolok indulásával együtt lesz elérhető: Xbox Series X/S-en november 10-től, PlayStation 5-ön pedig hazánkban november 19-től. Fizikai hordozón is kapható lesz majd a bővített kiadás, erre azonban december 1-ig várnunk kell.

A csomag részeként érkező Vergil DLC december 15-én debütál PC-n, PS4-en és Xbox One-on, ezért 5 eurót kérnek majd.

21.
21.
Onion
Ez nem régi dmc játék folytatása. Hanem DmC reboot folytatása régi dmc világával. Ez a játék nagy csalódás volt. DmC reboot sokkal jobb volt, mint ez a hulladék folytatás. Soha az életben nem fogok kapni olyan mínőségű dmc játékot, amilyen dmc 3 volt. :(
19.
19.
#18: Vagy csak ki kell kapcsolniuk a ray tracing-et.
Van élet anélkül is, mint ahogy az ősrobbanás és 2020.November 20 között eltelt idő is bizonyítja.
18.
18.
Oistrakh01
És majd hogy ezen a sz@ron is fussanak az exkluzívok, butábbra kell nekik venni majd a fejlesztést nagyszerű..
17.
17.
DragonBleacPiece
én ismerek olyan 5 évest aki nyomatja a 2016-os doomot, és a mortal kombat 11-et, és láttam hogy fortniteban egyszer asszem 3. lett..én annó 16 voltam mikor lett pcm, és a painkiller játékban vezettem le a feszkót ami a suliban ért (15 perc volt a töltőképernyő), de sose gondoltam hogy léteznek zombik meg karóvető, meg egy álló falloszú 20 méteres lucifer a farkasréti temetőben, de most 30 évesen hiszek ufókban meg szellemekben meg minden ilyesmiben, de ez a saját kreténségem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...