Devil May Cry 5 - Series S-en nem lesz ray tracing

Várható volt, hogy a Devil May Cry 5: Special Edition grafikai újdonságaiból nem mindegyik fog napvilágot látni az Xbox Series S-en, és most az is kiderült, hogy miről kell majd a gyengébb konzolon játszóknak lemondaniuk.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#23
#14: Igen, ahogy azt CP hír alatt is írtam, a Last 2 azért más tészta, mert amellett, hogy brutális (mert hát az, nem is kicsit), megkövetel egy bizonyos fokú érzelmi intelligenciát, ami sok felnőttnél sincs meg, hát még egy 12 évesnél. De ha már annyi idős lesz mindenképp ismertesd meg vele:) És keine pánik, velem is el tud szaladni a ló, plusz sokszor nem tudom a határt szarkazmus és cinizmus között, de hé, legalább beismerjük, sokan (főleg ezen az oldalon) nem képesek rá;)
#22
#21: ........mi?
#21
Ez nem régi dmc játék folytatása. Hanem DmC reboot folytatása régi dmc világával. Ez a játék nagy csalódás volt. DmC reboot sokkal jobb volt, mint ez a hulladék folytatás. Soha az életben nem fogok kapni olyan mínőségű dmc játékot, amilyen dmc 3 volt. :(
#19
#18: Vagy csak ki kell kapcsolniuk a ray tracing-et.
Van élet anélkül is, mint ahogy az ősrobbanás és 2020.November 20 között eltelt idő is bizonyítja.
#18
És majd hogy ezen a sz@ron is fussanak az exkluzívok, butábbra kell nekik venni majd a fejlesztést nagyszerű..
#17
én ismerek olyan 5 évest aki nyomatja a 2016-os doomot, és a mortal kombat 11-et, és láttam hogy fortniteban egyszer asszem 3. lett..én annó 16 voltam mikor lett pcm, és a painkiller játékban vezettem le a feszkót ami a suliban ért (15 perc volt a töltőképernyő), de sose gondoltam hogy léteznek zombik meg karóvető, meg egy álló falloszú 20 méteres lucifer a farkasréti temetőben, de most 30 évesen hiszek ufókban meg szellemekben meg minden ilyesmiben, de ez a saját kreténségem
#16
#15: xDDDD
Hatalmas válasz :D
#15
#13: A 3. Kérdés utan megy az anyához. :D
#14
#12: Nem kell elnézést kérni én elismerem hogy sokszor velem van a baj. -:) nincs semmi gond -:) azért van amivel nem engedem jatszani a gyereket. Pl ott a last of us 2. Az már neki tiltott terület. -:)
#13
#11: Nagyjából egyetértek a mondandóddal és mint apa, azonosulni is tudok vele nagy részt, viszont a (türelem) dolognál felvonom a szemöldököm. Elképzelni nem tudom, hogy ha egy olyan normális tagnak mint krysszisz nem tudsz értelmesen válaszolni, csak mert pillanatnyilag felgúzod magad, hogy tudsz a gyerekeknek.?
Tehát nekem van, értelmes is mégis belefutunk abba, hogy valamit 10xkérdez meg vagy 10x kell elmondanom neki. Ilyenkor elgondolkozom, hogy a 3. Kérdésnél nálad mer repül a saller, vagy mivan?
#12
#11: Nem kötekedésből kérdeztem, 12 évesen már én is nagyban toltam ilyenekkel, így teljesen rendben van a dolog, csak azt hittem fiatalabb a lurkó, my bad. És a felvilágosítást sem pejoratívan értettem, csak látszik, hogy egy percet nem töltöttél el vele, ha képes vagy agyatlan lövöldeként aposztrofálni, miközben ez pont az a cím, ahol fél perc alatt elvérzel, ha agyatlanul, taktika nélkül állsz bele a harcba. Persze nem fogom ennél jobban magyarázni, hátha személyes sértésnek veszed vagy ilyesmi, az attitűdöd legalábbis erre enged következtetni. Úgyhogy ezúton elnézést kérek a hozzászólasomért;)
#11
#10: Haver te engem ne világosits fel. Ha van feleséged. Vagy baratnőd vagy kutyád vagy macskad akkor azt esetleg. A masik meg a 12 éves a gyerek a 21 szazadban kiváncsi lennek hogy hany 12 eves gyerek jatszik 18+ os jatekokkak. Azért mert a játekban lövöldözni kell meg vér van benne. Egy mai 12 éves gyerek csak nevet az ilyen jatekokon minta doom. De amugy a gyerek neveléset azt bizd rám nem hiszem hogy anyura roszul van nevelve ha kitünő tanuló ugy hogy nem ugy néz ki a gyerek mint valami gyogy eger hanem van vér a pöcsében. De amugy szerintem elég logikus hogy nem kimondottan a gyereknek vettem hanem magamnak csak mivel egy hentelös szar ezért ugy gondolom hogy egy 12 éves gyereknek teljesen jó. De amugy a gyerek is le szarja :D
#10
#9: 1: hány éves a gyereked? Nem zavar, hogy olyan masszívan 18+-os címekkel játszik, mint a Doom?
2: ha nem játszottál vele akkor mégis miből gondolod, hogy nem kell hozzá logika? Hadd világosítsalak fel én, akinek van "némi" rálátása a dologra: elhiheted, hogy messze több logika és odafigyelés kell az Eternalhoz, mint a legtöbb mai FPS-hez, amelyekben annyi a dolgod, hogy lősz párat, majd becuppansz egy fedezék mögé, várva az autoheal áldásos hatásait, majd addig csinálod ezt, amíg el nem jutsz a következő checkpointig. Ezzel kb. le is írtam majd minden modern lövöldét, melyek közt piszkosul nagy felüdülés egy Doom. Mondom ezt úgy, hogy amúgy a fent vázolt recepttel sincs semmi bajom.
#9
#7: Nálunk a gyerek játszik ilyen játékokkal mont a doom. De még az is megunja 1 óra mulva. A Devil May Cry 5 nekem ugy mint játék tetszik. Lehet ha játszottam volna az előző részekkel akkor igazat adnák neki. Sőt hiszek neki -:) igazábol anyit azért nem jelentett nekem az 5 rész hogy elkezdjem tanulmányozni az előzőket. De ugy mint játék nekem bejőtt az 5 rész.
#8
#5: Mivel már a multkor megkaptam hogy nem körűlöttem forog a világ ezért ugy vagyok vele hogy legyen. -:) meg hát oda irtad a varázs szot hogy NEKED. mondjuk az eladási számok hál isten nem téged igazolnak. Szerintem egy nagyon jó kis játék. Ráadásul én addig nem is vonzodtam az ilyen játékokhoz. Az előző részeit nem is ismerem. Mondjuk nem is érdekelnek az előző részei. De nekem ez nagyon bejőtt. :)
#7
#4: Látszik hogy nem toltad, 1percig sem a Doom Ethernity-t akkor nem mondanád, hogy abban nem kell kombo-zni vagy apróbb logikai dolgokat megoldani.

Nyarlako-nak abban igaza van hogy ez DMC5 (szerintem a 4.résztől) lejtmenetbe ment át nem hozza a DMC3 (PS2) szintet amit nem is tudom hányszor toltam végig.
#6
#4: Logika sok nem kell hozzá, de pontosság és reflexek már annál inkább.
Nightmare-n érdemes próbálkozni a játékkal, szórakoztató tud lenni ha van benne kihívás.
Nem értem mi szükség van az ilyen lenéző összehasonlításokra. Én mindkét játékot élvezem, a megfelelő nehézségi szinten.
#4
#1: Ezt a játékra értetted vagy a konzolra. :D mert nagyon nem mindegy. -:) a Devil May Cry 5 az nagyon is jó játék. Elentétben a sok hentelős fps szarral ahol hordákban szabaditja rád az elenfeleket a game. Itt legalább lehet kombokat sinálni kell hozzá valami logika. Egy doom játékban milyen logika kell ?