A játékipar is tűkön ülve várja az új Mando-évadot

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 27.
  • Letöltés
Link másolása
Reméljük, nem felejtettétek el, hogy ezen a héten veszi kezdetét a The Mandalorian második évada! Láthatóan a játékipar is tűkön ülve várja már a pénteket, ugyanis egymást érik a Mando-kiegészítőkről szóló bejelentések a napokban.

Október 30-án rajtol a The Mandalorian második évada, a Lucasfilm pedig lepaktált néhány játékipari szereplővel, hogy együttes erővel promózzák a folytatást. Tudjátok, this is the way.

Star Wars: Squadrons fejlesztői például többször is leszögezték, hogy nem bővítik majd utólag a játékukat, úgy tűnik, Mando kedvéért kivételt tesznek,  és október 28-án kiadnak egy ingyenes csomagot, amely különféle The Mandalorian-kiegészítőket vonultat majd fel.

A pakk éke természetesen a hajónk műszerfalára helyezhető Baby Yoda-figura, de egy IG-droiddal, egy miniatűr Razor Cresttel vagy egy Beskar-lemezzel is díszíthetjük majd a pilótafülkénket, ha olyan kedvünk van. Ezenkívül más apróságokat, köztük frakciónként egy-egy hologramot is feloldhatunk majd a letöltés után.

A magyar fejlesztésű Pinball FX3 már eddig is tömve volt Star Wars-asztalokkal, erről árulkodik, hogy a The Mandalorian témájú lesz a huszadik flipper, amely kapcsolódik a sorozathoz - igaz, ez csak 2021 tavaszán jelenhet meg.

Az asztal küldetései a The Mandalorian első évadát veszik alapul, és természetesen egy sor ismerős karaktert, illetve járművet viszontláthatunk majd rajta: a főhős mellett felbukkan Baby Yoda és IG-11 is, továbbá a Razor Crest mellett Moff Gideon TIE Fighterével és a negyedik epizódban látott AT-ST-vel is összefuthatunk majd.

Végül következzen a Microsoft, ami egy töltőállomással felvértezett Xbox One-kontrollerrel készül a The Mandalorian-rajongók számára. A kiegészítők természetesen egyedi páncélszerű festést kaptak, és több, a sorozatra utaló szimbólumot is találunk rajtuk.

Habár megjelenési dátumot még nem kaptunk hozzájuk, az biztos, hogy 170 dollárt kell kicsengetnünk értük. Nagy kérdés persze, hogy a redmondiak milyen készletet táraznak be a mandós eszközökből, tekintve, hogy két hét múlva már az Xbox Series X/S kapja a főszerepet náluk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...