Rainbow Six: Siege - csokit, vagy lövünk!

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 28.
  • Letöltés
Link másolása
Természetesen a Ubisoft töretlen népszerűségnek örvendő lövöldéje, a Rainbow Six: Siege sem maradhatott halloweeni esemény nélkül, ahol a multis FPS történetében először az operátorok - stílusosan - visszatérhetnek a halálból.

A hétvégén egy nagy csokorba szedtük azon játékokat, amelyekben ezerrel dübörög a halloweeni hangulat, de várható volt, hogy még jó pár cím csatlakozni fog a felsoroltak mellé. Pontosan ez történt a Rainbow Six: Siege esetében is, ahol október 27-től november 10-ig játszható a Sugar Fright játékmód.

A limitált idáig elérhető eventben a játékosok tíz operátor közül választhatnak, akik az átalakulásuk után leginkább a Szezám utca bábuira emlékeztetnek. Megmagyarázhatatlan módon már ez is elég ijesztő, de ha ez nem lenne elég, akkor még vissza is tudnak térni a halálból. A Suger Fright játékmódban ugyanis az a csapat győz, aki először gyűjt össze 50 cukorkát az ellenfél holtesteiről, és pont ezért - a Siege történetében először - respawnolhatunk az adott körben. Valahogy úgy kell elképzelni az egészet, mint a Call of Duty-játékok Kill Confirmed meccseit.

Az esemény alatt természetesen tematikus fegyverfestéseket és öltözékeket nyithatunk fel az operátorokhoz, amelyek velünk maradnak majd a jövőben.

4.
4.
Obi Wan Kenobi
#1: Nem tudom de engem cseppet sem zavar hogy a kibaszott sweaty siegeben néha van ilyen marháskodás. Emlékszem még a Rainbow Is Magic eventre, na az kurva vicces volt, keress rá:D
3.
3.
Zuzmo
Tavaly horroros halloween-es event volt, gondolom most újítani akartak.
2.
2.
Zuzmo
#1: Amerikában csak 17+
1.
1.
Raam989
És ez egy 18+os játék volt anno...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...