Baldur's Gate III - ki a legnagyobb szívtipró?

Továbbra is teljes gőzzel dolgozik a Larian Studios a Baldur's Gate III-on, amelynek a korai változata már elérhető PC-n és Stadián. A fejlesztők most megosztották, hogy a játékosok kit választottak a legtöbbször, ha romantikára került sor.

A belga fejlesztőcsapat nem lazsál, ami a Baldur's Gate III munkálatait illeti, ugyanis már több cikkből is kiderült, hogy lelkesen monitorozzák az Early Access játékosait. Most egy méretesebb javítás is érkezett az RPG-hez, ami mellett azt is elárulták a fejlesztők, hogy melyik csapattárs a legkedveltebb a játékosok között, ha intimebb kapcsolatra került sor.

Úgy tűnik, Gale a végletek között mozgó karakter, hiszen korábban ő nyerte a legtöbbször kivégzett kísérő díját, és most 33 százalékkal ő vitte haza a legtöbb szívet meghódítónak járó kitüntetést is. Nem sokkal lemaradva őt követi a maga 31 százalékával Shadowheart, illetve külön érdekesség még, hogy a játékosok 1,37 százaléka választotta azt, hogy nem osztja meg az ágyát senkivel sem.

A fejlesztők sokat javították még az egyes átvezetők minőségén is, a különbséget, valamint a javítás részletes listáját erre találjátok.

Nem utolsósorban a Larian Studios megosztott még néhány érdekes számot a játékosok döntéseiről (via PC Gamer), azonban ezek erősen spoileresek, így a megtekintésük csak akkor javasolt, ha már kipörgettétek a korai verzió első fejezetét.

2 komment - szólj hozzá!