Baldur's Gate III - ki a legnagyobb szívtipró?

Továbbra is teljes gőzzel dolgozik a Larian Studios a Baldur's Gate III-on, amelynek a korai változata már elérhető PC-n és Stadián. A fejlesztők most megosztották, hogy a játékosok kit választottak a legtöbbször, ha romantikára került sor.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#2
Kipróbáltam ezt az alkotást és aki tényleg sokat köszönhet az első és második résznek. Nekem ez nem jött be :S Akartam szeretni, de nem ment, ha kicsit átlendültem, hogy folytassam, akkor meg a harc vette el a kedvem tőle :D Tudtam, hogy a harc nem fog tetszeni és emiatt már úgy álltam hozzá, hogy félreraktam ezt a részét és próbáltam elsíklani efelett, hogy majd a játék feledteti. Persze nem végleges verzió meg stb. , de szerintem ez kimarad majd nekem. Nekem ez így egy Original Sin 3-nak tűnt :D
#1
Annyira ez nem meglepő egyébként. Gale és Shadowheart viszonya fejlődik a legdinamikusabban az act1 nagy részében. Ahhoz a románcot triggerelő küldetést az utolsók közé kell hagyni, hogy Lae'zel vagy Wyll kapcsolata eljusson ugyanolyan mélységekbe. Astarion és Minthara kapcsán meg egyelőre szerintem nem beszélhetünk "románcról".