Elképesztően kapós a PlayStation 5

Eddig sem volt titok, hogy bődületesen nagy a kereslet a Sony következő generációs konzoljára, de most azt is megtudtuk, hogy 12 óra alatt annyi PS5-öt rendeltek elő az USA-ban, amennyit a PS4-ből anno 12 hét leforgása alatt.

Már csak hetekre vagyunk a PlayStation 5 rajtjától, és sajnos a Sony Interactive Entertainment ügyvezetője, Jim Ryan is azt nyilatkozta, hogy aki eddig nem rendelte elő az új gépet, az nagy eséllyel már nem fog tudni szerezni belőle a megjelenés napján.

Közben az új PS5-reklám is befutott.

A kereslet ugyanis óriási: az Egyesült Államokban 12 óra kellett ahhoz, hogy annyi konzolra érkezzen előjegyzés, amennyire a PlayStation 4-nek 12 hétre volt szüksége. Ryan a Reutersnek elmondta, hogy bár a koronavírus rendesen bezavart a gyártásnak, az ünnepekre azért igyekeznek feltölteni a készleteket. Azonban azt, hogy pontosan mikor érkezhet újabb szállítmány, már nem tudta megjósolni, valamint azt sem szabad elfelejteni ezzel kapcsolatban, hogy ez nyilván régióként eltérő lehet.

A PlayStation 5 kis hazánkban november 19-én jelenik meg, és ha esetleg ti is lecsúsztatok róla, akkor ezekkel a kicsomagolós videókkal tudtok vigasztalódni.

31 komment - szólj hozzá!