Elképesztően kapós a PlayStation 5

Eddig sem volt titok, hogy bődületesen nagy a kereslet a Sony következő generációs konzoljára, de most azt is megtudtuk, hogy 12 óra alatt annyi PS5-öt rendeltek elő az USA-ban, amennyit a PS4-ből anno 12 hét leforgása alatt.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#31
#22: Elözö generációban PS4 el egy évet vártam hogy addigra jó lesz és olcsóbb is a vége az lett sportoltam 10 ezret ami semmi 3s ugyanúgy elromlott meg is fogadtam hogy soha nem várok többet
#30
#19: Sose volt bajom egyikkel sem. 360 óta mindet megvettem. Ps4-ből csak a slim nem volt, mert a Prora cseréltem a fatet.
#29
#22: Hát a HDD-nek aztán pont semmi köze ehhez. Lehetett egy hibás széria... ilyen bekerülhet a hipermegagigaslim verzióba is... ez nem tervezési vagy gyártási gond ( mármint nem a konzolé )
#28
#26: Mondjuk ez igaz! Halat adok az osszes Sony/MS fanboinak, hogy megveszik a hulladek elso napos konzolt, ezzel segitve, hogy a kovi szeria jobb es problema mentesebb legyen. A feherek istene aldjon meg benneteket!
#27
#24: Te is tudnád, ha néztél volna szetszerelős videót mindkettőből. Ég és föld a hűtés.
#26
#19: hagyd mar, hogy lesz akkor penzuk kiadni a vegleges verziot ha nem adjak el a beta hulladek hardwaret :D
#23
16#
Ahány ember annyiféle ízlés. Nekem sem gond a termetes méret, sőt tetszik, hiszen így komolyabb hatást kelt a szememben. Hely meg van hová rakni. A színnel nem voltam kibékülve, erősen szokni kell, igaz lesz rà külön burkolat idővel állítólag. Összességében meg vagyok elégedve a formátummal, szerintem élőben jobban fog festeni mint a videókon/fotókon.
Az új b box-hoz képest az új design mindenképpen tetszetősebb, modernebb.
#22
#20: nekem is scoripo edition van, be is szart a HDD benne. ra par hetre a haverom gepe is megdoglott, az is scorpio edition, abba is a HDD ment el (egyszerre rendeltuk). soha tobbet nem rendelek elso szerias gepet. most sem tettem.
#21
#16: Ja ezzel en is igy vagyok olyan mint amit mar irtam.
Egy nagy muanyag tacco.
#20
#19: Hát nekem X-ből egyenesen a skorpió edisön van, és semmi baja. A 360 - ps3 idején azért más volt.... én nem emlékszem ebben a gen-ben komolyabb gondokra, kivéve talán az első szériás pro hangja....
#19
Elso szamu szabaly(!), sose veszunk elso szerias nextgenes konzolt.
#18
#8: +1
#17
Azon szerencsések közt vagyok akinek lesz egy példánya megjelenéskor, ez lesz első ps-em valójában eddig csak kölcsönkértem néha ps4-et havertól, de én már akkor eldöntöttem hogy ps5-öm az lesz.
#16
#14: nalam a meret nem lenne gond, a forma, na az mar... ehhh...
#15
#9: ...mindig csak az a hülye petting, mi?
#14
9#
Kérdésem: minek örülnél jobban?
Egy kisebb de hangosabb ps5-nek,
vagy a mostani dromedár, vélhetően halk konzolnak?
Szerintem tudod a választ... meg mi is. :)
#13
Januárban még ott ál majd hegyekbe a 30 ezres játékokkal együtt aztán örülnének ha venne valaki