ARK: Survival Evolved - így fest Xbox Series X-en

A Studio Wildcard dinoszauruszos túlélőjátéka a next-gen masinákat is becserkészi. Most kifejezetten az Xbox Series X-re hangszerelt változatról kaptunk egy bemutatóvideót, illusztrálva a változásokat.

Ma élesedik az ARK: Survival Evolved Xbox One-os változatának legújabb patche, amely előkészíti az Xbox Series X-es változatot is. Az újgenerációs látványt egy videóval is illusztrálták, de listába is szedték, hogy mire számíthatunk. A vizuális újítások között található dinamikus árnyékkezelés, magasabb felbontású textúrák, mindezt persze 4K felbontással, akár 60 fps-en is.

Nemcsak a szem számára ígérnek kellemesebb élményt: a játék hétszer gyorsabban fog betölteni Series X-en, lesz osztottképernyős multiplayer is, illetve akár száz főt befogadni képes, dedikált szerverek. Azt nem tudni, hogy ugyanezeket a PlayStation 5-ös változat is megkapja-e, mert a videó kifejezetten a Series X-es játékról szól.

Az ARK: Survival Evolved jelenleg elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Nintendo Switchen, valamint iOS-en és Androidon is. Az újgenerációs konzolok érkezésével azokon is játszhatóvá válik, továbbá 2021-ben egy stadiás változat is esedékes. A játék az Xbox Game Passben is megtalálható.

5 komment - szólj hozzá!