PlayStation 5 - élőszereplős reklámvideó érkezett

Ez már hivatalosan is az utolsó hajrá, már csak hetekre vagyunk az új konzolgeneráció megjelenésétől. A Sony egy új élőszereplős reklámmal buzdít minket arra, hogy a PS5 társaságában fedezzük fel az ismeretlent.
  • Írta: szlav

Kommentek

#87
Nekem van egy alig használt nem lopott ha érdekel. :D
#86
#77: Vérig vagyok sértve. :(
:D
#85
#84: Az szar, meg Detroit is, meg az összes többi is, Animejetix megmondta, hogy csak a Zelda meg a Szupermárió ér valamit, az összes többi rakásszar.
#84
#83: És a HZD hol maradt? :)
#83
#78: Látszik, hogy lövésed sincs PS témában. Mondj már ehhez hasonló címeket Xboxra vagy Switch-re, amik megközelítik ezen játékok sikereit! The Last of Us, Uncharted, Spiderman, Days Gone, God of War...
#81
#80: Kérek érte 10k-t, hogy átvegyem. Na jó... 9...
#78
Xbox meg PS, egyik kutya másik eb, de az exkluzívok viszont igazán csak a Nintendora vannak ... Hihetetlen hogy tudjátok verni a nyálatokat 1-1 belsős címre, az összes többi meg multiplatform... Kb 99%-ban..
#77
Mivel eladtam az egy darab konzolom kb. 2 hónapja, így muszáj vennem series x-et de ez a kezdő kinálat gyalázatosan sz@r x-en. Pedig eszem ágában nem volt csak és kizárólag ps-t akartam venni,de az hogy Magyarországot ennyire semmibe venni az 1000db érkező konzollal kicsit felháborító.
#76
#75: Nem. Azon hisztizek, hogy mit hisztizel azon, hogy más mikor vesz meg egy nyamvadt konzolt, és melyiket. :)
#75
#74: Most te meg azon hisztizel, hogy èn mit hisztizek azon, h a többiek hisztiznek? :)
#74
#73: Ez gondolom félrement. De hogy a témátokhoz is szóljak:
- a series xhez képest kb. 3-szor annyi új és exluzív játék jelenik meg ps5-re. És a hisztis picsa felfogásnak ezek lehet semmik, valóságban lényegesen erősebb launch cím felhozatal, mint ami pl. volt a 4-nek. Vagy a Demon's souls és a miles morales önmagában vásárló indok sokaknak.

Ezt úgy mondom, hogy kurvára eszem ágában sincs venni ps5-öt nagyjából a god of war 2-ig, de pl. boxot még ennyire se. De akárhogy is, szerintem engedjük már meg a parasztoknak, hogy eldönthessék kell-e nekik ps5 launchkor, kell-e nekik series x vagy inkább megisznak egy láda sört... Faszt kell ezen rugózni és hülyezni a másikat a döntése miatt, minden kurva ps5/xbox hír alatt, minden nap, az év 365 napján. Jobb lesz ettől valami?
#73
#71: Ès mègis szétkapkodtàk az agyhalottak, akinek meg nem jutott, telesírja a netet. Vagy megveszi 300k èrt a jófogàson üzèrkedő hitvàny fèrgektől. Mindezt azèrt, mert majd 2 èv múlva jönnek rà jó jàtèkok.

https://images.app.goo.gl/3g1YsDGzGvY63L4u8
#72
Nem értem, hogy miért kell a Sonyt vegzálni. Igaz, hogy nincs elég gép, de legalább cím sincs amivel érdemes lenne játszani.
https://tenor.com/GwPo.gif
#70
#69: Egyben van.
#69
#68: Tételesen sorold fel azt az 5 félre gépelésem.
#68
#67: Hát persze. Én is 4-5 billentyűt szoktam félreütni. Amúgy vesszőket is helytelenül teszel/nem teszel. Amit én leszarok, csak legalább ne állj bele helyesírás ürügyén másba így...