Bezárja kapuit a Gears Pop!

  • Írta: gorien
  • 2020. október 29.
  • Gyászhír
Link másolása
A Gears of War-franchise és a Funko találkozásából született Gears Pop! pályafutása a végéhez közeledik. A tavaly startolt játékot már csak jövő tavaszig nyúzhatjuk, de addig több közönségkedvenc eventet is visszahoznak a fejlesztők.

A manapság a Fall Guysról ismert Mediatonic 2019-ben dobta piacra a Microsofttal és a Funkóval együttműködve a Gears Pop!-ot, amely a Gears of Wars-sorozat elsősorban mobilokra szánt mellékága lett. Afféle Clash Royale, csak Marcus Fenixékkel. A játék élete, mint most kiderült, rövidre lett szabva: a fejlesztők bejegyzésben mondtak búcsút a játékosoknak.

A Gears Pop! teljes lelövése 2021. április 26-án következik be, de a játékbéli boltot már deaktiválták – sőt, azoknak a pénzét vissza is fizetik, akik 2020. július 30. után vásároltak bármit a játékban. Hogy a hátralévő idő a lehető legszórakoztatóbb maradjon a játékosoknak, több népszerű eventet is visszahoznak, valamint a jutalmak mértékét is növelik.

A Mediatonic szerint egy játék fenntartásához számos feladat elvégzése szükséges (hibák javítása, új tartalom fejlesztése, általános támogatás), ezeket azonban már nem tudják ellátni. Addig is, ha már Gears of War-mellékágakról beszélünk, november 10-én várhatjuk a Gears Tactics xboxos megjelenését.

1.
1.
markoci555
már el is felejtettem hogy ez a szörnyűség létrejött, menjen is a feledésbe szépen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...