Megvan a World of Warcraft: Shadowlands dátuma

Egy hónapos csúszással, november 24-én érkezik a World of Warcraft legújabb expanziója, a Shadowlands. Mielőtt meghódítanánk a népszerű MMORPG túlvilágát, érdemes lecsekkolnunk a friss sztorielőzetest is.

Az eredeti tervek szerint két nappal ezelőtt vághattunk volna bele a World of Warcraft: Shadowlands kalandjaiba, a Blizzard csapata azonban határozatlan ideig elnapolta az új expanzió megjelenését. Ma végre véget érhetnek a találgatások: Észak-Amerikában november 23-án, Európában pedig 24-én léphetnek át a túlvilágra Azeroth hősei.

Addig is lesz azonban tennivalónk, hiszen néhány hete már élesedett a kiegészítőt megelőző frissítés, amellyel teljesen átalakult a fejlődési rendszer, a kezdő játékosok pedig kaptak egy remek bevezető küldetéssorozatot az Exile's Reach képében.

A pre-patch java azonban még hátra van, november 10-én ugyanis megkezdődik a második Scourge-invázió, melynek eseményei felvezetik a Shadowlands történetét. A raidereknek érdemes lesz bekarikázni december 9-ét is, hiszen ekkor nyílik meg először Castle Nathria kapuja. Ezen a napon veszi kezdetét az új PvP-szezon is.

2 komment - szólj hozzá!