Traileren a Ruined King: A League of Legends Story

  • Írta: szlav
  • 2020. október 31.
  • Videó
Link másolása
A Riot Games egy évvel ezelőtt indította el a Riot Forge-ot, a külsős League of Legends-spinoffok kiadóját. Ma ismét megmutatta magát a kezdeményezés egyik legjobban várt üdvöskéje, a Ruined King.

A Riot Games tíz éven át csakis a League of Legends világát foltozgatta, eljött hát az idő, hogy több szemszögből is felfedezzük azt. Elsőként a Legends of Runeterra bővítette ki az univerzumot, jövőre pedig közelebbről is megismerhetjük Bilgewatert és a Shadow Islest, hála a Ruined King: A League of Legends Storynak.

A Riot Forge címere alatt, de a Darksiders Genesisért is felelős Airship Syndicate kezei által készülő játék szakít az eddigi normákkal abban az értelemben, hogy egy kizárólag egyjátékos kalandról lesz szó. A fenti igen látványos előzetes ezt nem teszi teljesen egyértelművé, de a Ruined King egy körökre osztott szerepjáték lesz, ahol a League of Legends világából ismerős hősök csapatát irányítva küldhetünk meg Runeterra gonosztevőivel.

A játék 2021 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre, később azonban érkezik Xbox Series X-re és PlayStation 5-re szabott változat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...