A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jelenlegi konzolgeneráció utolsó napjai következnek, ezzel együtt pedig kezdetét veszi az őrületes novemberi játékdömping. A héten leginkább az autóversenyek fanatikusai örülhetnek majd.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#14: #10 kommentnek ment.

Kiegészítésként. Ez szigorúan multiplatform szinten értendő.
#15
#13: Hogy őszinte legyek megnéztem a cikkben linkelt DF tesztet is , és hatalmasat csalódtam. A fickó szarrá dicséri a játékot, és a kommentelők se értik miért, amikor ronda. Ugyanúgy ahogy a cikk írója se érti....
#14
Itt arról van szó részemről és nem feltétlenül a számszerűségről, de az elöző genben szárnyra kapott egy AC széria, egy Bioshock, egy Dead Space, Dead Rising (mondjuk ez kezdetben X ex volt tudom), Lost Planet, felélesztettek egy Fallout-ot, Wolfeinsteint (ebben a genben viszont volt Doom, tudom), Spec Ops The Line(nem is akármilyen), a Call of Duty is az előző genben újult meg igazán és hozott be egy új standard-et. Mindez hozza magával, hogy az előző genben még sokkal kísérletezőbbek voltak, ebben a genben meg ezeket folytatva utánozták tovább. Ami még ok is lenne egyrészről, de másrészről, viszont új címek nem igazán voltak, sőt, ezek száma is megcsonkult. Tudom vannak egyébb műfajok is, amik nem az fps/tps akció kategóriában mozognak, de azok engem nem érdekelnek. Ezért nekem ez a gen most sokkal kevesebb új élményt adott, mint az előző.
#12
#11: Ízlés dolga is. De hogy annyi különlegesség-definitív cucc nem volt, mint az előzőben az tuti.
#11
YanezModerátor
#10: Szerintem minimum annyi jó multiplatform játék volt ebben a genben is, mint eddig bármelyikben.
#10
Én arra leszek kíváncsi, hogy a multiplatform fejlesztőkkel mi lesz a jövőben. Ebben a genben sem muzsikáltak valami fényesen. Se Dead Space, se Bioshock, se más, ami kicsit is kiemelné az ipart abból a híg fosból amiben van. Van pár fejlesztőcsapat Rockstar, Capcom, CD project, Sony istálló, miattuk nem aggódnék, de a többi. Ráadásul ezek közül 2 örülünk majd, ha letesz egy játékot a következő genben. Aggódom. Mondjuk leszarom, több idő marad másra.
#9
#8: Senki sem mondta hogy 4k-ban lesz a 120 fps..
A konzolos beállítás kevert. Némelyik ultra, némelyik afölötti, némelyik high vagy medium.
Szóval az az 1080p 120 fps bámulatos eredmény a boxtól.

A lényeg lett a game iparnak még egy Crysis Remasteredje a Dirt 5 személyében :)
#7
Dirt 5 nagyszerű pc-s portot kapott... Megint kb alsós napköziseknek lett kiadva a port

3080-al 4kban kemény 50fps....

https://youtu.be/TfsaXzspFos

https://www.game-debate.com/news/29818/dirt-5-pc-performance-report-graphics-card-benchmarks

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/dirt-5-pc-performance-analysis/

Series X-en meg röhögve fut majd 120 fps-el.... Végülis ilyen cigány modon is lehet terelni az embereket a konzol felé....
#6
#4: <3
#5
Én meg a DIRT 5-re leszek kíváncsi, hogy mit hoztak ki belőle...
#4
fojeszModerátor
#3: Pótoljuk, köszi.
#3
és mellesleg a hazai fejlesztésű Chicken Police is a héten jelenik meg. Nem sok hazai játék készül, azokat pakoljátok már bele az ilyen listákba! ;)
#2
#1: Hirtelen Vikidál ugrott be :)
#1
Bizom benne, hogy nem csak ráncfelvarrás lesz az NFS-nél (bár a mai napig gyönyörűen fest) hanem némi tartalmi tuning is.
Ilyen egy idealista gamer... :)