Streammel köszönti a Microsoft az új Xboxokat

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 2.
  • Rendezvény
Link másolása
A koronavírus-járvány miatt az új konzolok premierje egész biztosan másképp zajlik majd le, mint a korábbiak, hiszen a klasszikus nyitóbulik megrendezésére most nem igazán van lehetőség. A Microsoft egy online streammel köszönti az új Xboxokat.

Livestreammel ünnepli a Microsoft az Xbox Series X és az Xbox Series S megjelenését, amely magyar idő szerint november 10-én, 20 órakor veszi majd kezdetét. A közvetítést a YouTube-on, a Facebookon és a Twitchen is követhetitek.

A streamnek semmi más célja nincs, minthogy ráhangoljon minket az új konzolgeneráció érkezésére, kapunk Let's Play-bemutatókat a különböző fejlesztőcsapatok közreműködésével, számíthatunk bejelentkezésekre a világ minden tájáról, és jótékonysági gyűjtést is szervez cég. Nem lesznek azonban bejelentések - a Microsoft szerint ez most "a játék, és nem a sajtóközlemények pillanata".

18.
18.
Ps fanboy
#17: Felesleges megmagyarázni... :)
17.
17.
delphijos
#5: Felesleges jópofáskodni, nem több ezer emberről van szó természetesen, de ha csak 20-30 ember betömörül attól a mai időkben agyvérzést kapnak a “szakértők”. Az is lehet hogy a boltba szállítást akarják megúszni, egyszerűbb kivinni egyből a vevőnek.
16.
16.
Unknown
#15: #15 Nekem szolt

#12 akkor legyen exkluziv, megegyeztunk

#9 meg munkam is sot meg tavuton foiskolara is jarok stb stb, rem nem gond hogy nem istenitem a ps exkluzivokat...

Bocsi az ekezetekert telorol irok arrol meg eleg fos irni
9.
9.
Ps fanboy
#7: Jó tudjuk van barátnőd értettük. :)
8.
8.
Oistrakh01
Majd dícsérgethetik a sztrímen a last genes játékaikat..
7.
7.
Unknown
Na majd új évre beszerzek én is egyet, jó lessz ez erre a generációra, munka, suli meg barátnő mellett amúgy sem lesz igazán játszani, nekem visziont pont ezért megfelelő a box. Ebben a generációban is meg voltam elégedve a box-al, azért azt meg kell hagyni hogy elég döcögősen indultak, örülök hogy jó irányba kezdtek el haladni, szvsz nekem nem nagyon hiányoznak az exclusivok, ha valaki szeretne játszani pc-n is Forzát vagy Halo-t hát tegye meg, vagy akár PS-en nekem nem csorbul az élmény. A GP-nek örülök bár a mennyiség helyett ideje lenne már a minőségre is ráülni, nem kell 200 játék, elég lenne 50 minöségibb game. Sonyra azért kíváncsi leszek, mert volt PS3-am annó, a PS4 már csak a kolesz szobán volt meg, meg a barátnmőnek van egy Pro, de amit játszottam rajta elég csalódás keltő, már ahoz képest amiket írnak az exclusivokról. Nem lenne szabad a Sonynak a hatalmas rajongótábora mellett sem elkényelmeskedni, mert könnyen húzhatják a rövidebbet hosszútávon. Viszont aggódok úgy általánosságban a játékipar miatt, mindent meg lehet találni egy játékban, csak annyi a baj hogy már nem szórakoztatóak annyira mint valamikor, nembaj na a Halo MP meg egy Forza maj hosszú távra kárpótol, no meg el ne basszák a diablot mert Tv-vel együtt baszom ki a boxot.
6.
6.
GemForge
#2: Volt ilyen tényleg. Meg vettem is 2 játékot. Aztán nem játszottam a Box-szal. A gyerekeim sem. Csak a port fogta. Pedig szép volt, csendes... és nagy. A Ps viszont állandóan pörgött. Nem halkan, de mindent azon használt mindenki. Aztán jött a Switch. Az is közkedvelt lett, csak a Box maradt bekapcsolatlan... Mert bármi is jött rá, az volt máshol is és akkor már inkább ott tolta a mindenki. Aztán egy szép napon el is adtam a pitlába, és vettem egy jó (közepes) videókártyát belőle... így aztán végképp pótoltam mindent, amit a Box tudott... Szal én nem hiszem, hogy még egyszer beruházok egy ilyen cuccra, a jövő nálam 19-én kezdődik... :)
5.
5.
Ps fanboy
4.
4.
delphijos
#3: Nekem már írtak hogy a “vírus miatt” kiszállítják inkább. Mert eredetileg személyes átvételt kértem. Lehet a tömeget akarják elkerülni, nem tudom...
3.
3.
supair
Tizediken kiderül mi van a dobozban
2.
2.
delphijos
#1: Hát anno az X dobozában volt ilyen kupon...
1.
1.
crytek
14 napos ingyen gold minden tulajnak na az ünneplés lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...