Életjelet adott magáról az Elden Ring

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 2.
  • Hír
Link másolása
Jó ideje már annak, hogy utoljára hallatott magáról a From Software és George R.R. Martin közös projektje, az Elden Ring. A csendet most egy tweettel törték meg a készítők, ami nem sok, de legalább megnyugodhatunk, hogy nem lett törölve a játék.

A soulsbourne játékairól elhíresült fejlesztőcsapat és a Trónok harca-könyvek írójának közös játékáról először a 2019-es E3-on hallhattunk, és bár eddig sem derült ki róla sok minden, február óta néma csend övezi az akció-RPG munkálatait.

Hiába híres a From Sofware arról, hogy viszonylag kevés információt oszt meg a fejlesztéseinek az állapotáról, egyesek már így is a legrosszabbra gondoltak: törölve lett a játék. Ezeket a kételyeket hivatott eloszlatni a csapat legfrissebb tweetje, amelyben megerősítik, hogy továbbra is dolgoznak az Elden Ringen, és nagyon remélik, hogy mindenki izgatottan várja már a megjelenését.

Legutóbbi játékuk, a Sekiro: Shadows Die Twice sikereit elnézve abban biztosak lehetünk, hogy sokan izgatottak már a csapat legújabb címével kapcsolatban, de remélhetőleg az, hogy George R.R. Martin neve is szerepel a projekt stáblistáján, nem azt jelenti, hogy az Elden Ring is a Trónok harca-könyvek sorsára jut.

5.
5.
FiveSalmon69
2017-ben kezdték el fejleszteni, és Miyazaki azt mondta ez az eddigi legnagyobb címük, a szó szoros értelmében. Szerintem még egy-két év mire ez a játék kijön. De nem is baj.
4.
4.
br1Koo
Én már ezt kajak el felejtettem, pedig a világ egyik leghatalmasabb crossovere a GRRMartin From Software kombináció.
3.
3.
stalker0412
OooohHHhhhH Elden Ringuuu....
2.
2.
Slik
ps4 re 3 fromsoftware jatek is megjelent, azert nem a rockstarrol beszelunk
szerintem a hivatalosan bemutatas utan nem sokkal ki is adjak
1.
1.
Goromi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...