Ingyenes lesz a 2021-es BlizzCon Online

  • Írta: gorien
  • 2020. november 3.
  • Rendezvény
Link másolása
Több szempontból is különleges lesz az elmaradó BlizzCont pótló, jövő februári BlizzCon Online. Mivel az egész rendezvény digitális térbe kényszerül, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben nem kell virtuális jegyet venni a megtekintéséhez.

A koronavírus-járvány alaposan felforgatta a videojátékos rendezvényeket (meg persze minden másfélét is), és ennek a következménye, hogy idén BlizzCon nélkül maradunk. Az általában novemberre eső eseményt 2021 februárjában pótolja majd a BlizzCon Online, amelyről most megtudtunk egy fontos dolgot: a korábbi évekkel ellentétben az egész műsor ingyen megtekinthető lesz.

Noha a BlizzConok nyitóműsora minden évben költségek nélkül követhető volt az interneten is, ahhoz, hogy a legtöbb panelt lássuk, már virtuális jegyet kellett vennünk. A tegnapi Fireside Chaten viszont elmondta J. Allen Brack, a Blizzard elnöke, hogy a februári digitális konferencia kedvéért szakítanak ezzel a hagyománnyal. A 2021. február 19-én és 20-án tartott rendezvény minden programja ingyen nézhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...