Az Activision minden franchise-át elvinné mobilra

  • Írta: gorien
  • 2020. november 3.
  • Biznisz
Link másolása
Daniel Alegre, az Activision Blizzard operatív igazgatója egy befektetői konferencián erősítette meg ismét, hogy a cég nagy lehetőséget lát a mobilos játékpiacban. Előbb-utóbb minden franchise-ukat szeretnék eljuttatni a telefonokra.

„Biztosítanunk kell, hogy elérhetővé tegyük a franchise-ainkat a létező több milliárd mobilkészüléken” – fejtette ki Daniel Alegre, az Activision Blizzard elnöke és operatív igazgatója az október végi befektetői konferencián.

Ez hatalmas és fontos lehetőség a számukra, mondta, ezért kiemelten fektetnek be abba, hogy idővel minden általuk gondozott játéksorozat megjelenjen mobilokon is. Erről a hozzáállásról már a nyáron is hallottunk, most ismét megerősítést nyert.

Az idén februárban adott pénzügyi jelentésből tudjuk, hogy az Activision nem a levegőbe beszél: a mobilos részleg tavaly 2,2 milliárd dolláros bevételt termelt, amivel a cég legtöbb pénzt hozó szegmense lett.

A Call of Duty: Mobile jó modellje lehet a későbbi mobiljátékoknak, ez egyébként nemrég érte el a 300 milliomodik letöltést. Az Activision következő mobilos dobása a Crash Bandicoot: On the Run!, illetve a híres-hírhedt Diablo: Immortalt is várhatjuk - meg ezek alapján nagyjából bármit, ami az Activision ernyője alá tartozik.

16.
16.
kanguru
#8: mar evek ota igy van szimpla teny, nezz utana ha nem hiszed
15.
15.
kanguru
#3: igen mivel 10-100szor annyi embernek van, regiotol fuggoen, valamint altalaban minel csorobb valaki annal inkabb nem tud banni a penzzel ergo tokeletes celkonzonseg a p2win jatekoknak
8.
8.
playstation4
Hülyeségeket azért ne beszélj már
7.
7.
playstation4
#3: Hülyeségeket azért ne beszélj már
4.
4.
kryszisz
#2: Jelenleg kb. a legnagyobb igen. Én sem szeretem túlzottan, de ez a CoD Mobile mondjuk pont tetszik, jól néz ki, reszponzív és - a platformhoz mérten - kényelmes az irányítás. Mondjuk hónapok óta nem nyitottam meg, de ettől függetlenül nem rossz cucc. Plusz van hozzá kontroller támogatás ha jól tévedek.
3.
3.
Goromi
#1: Több pénzt hoz mint a konzolos és pc piac együtt.
2.
2.
manderel
#1: "Es ki a tokom elvezkedik a mobilos jatekokra?"

Sok sok millióan, gyerekektől minimum az ötvenes korosztályig. Hatalmas piac.
1.
1.
Dízel
Es ki a tokom elvezkedik a mobilos jatekokra? Akarmit csinalhatnak engem nem tudnak ravenni. Kis kepernyo, szar hang, szar iranyitas. Hol van egy controller, vagy egy bill+eger kombinaciohoz a telos iranyitas. 7-8eves korig azt mondom oke hulyegyerekek el nyomogatjak szunetbe a telot, de komolyan venni egyszeruen lehetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...