Az Activision minden franchise-át elvinné mobilra

Daniel Alegre, az Activision Blizzard operatív igazgatója egy befektetői konferencián erősítette meg ismét, hogy a cég nagy lehetőséget lát a mobilos játékpiacban. Előbb-utóbb minden franchise-ukat szeretnék eljuttatni a telefonokra.
  • Írta: gorien

Kommentek

#17
#12: Nekem is van tableten pár normális játék egy BG, KOTOR jó példa. A FFT is nagy kedvencem, elég jó IPad-en tolni. A trendre gondolok, mert a sok F2P játék mellett lassan fix pénzért ( és 2-3 EUR-nál drágábban ) nem nagyon lehet már eladni a játékokat, még akkor se ha jóval igényesebbek. És “komolyabb” cégek is kénytelenek beállni ebbe a sorba.... igényesebb más szoftverek meg lassan már csak előfizetéses konstrukcióban elérhetőek. Ott is eltűnnek a “kifizetem és használom” típusúak.
#16
#8: mar evek ota igy van szimpla teny, nezz utana ha nem hiszed
#15
#3: igen mivel 10-100szor annyi embernek van, regiotol fuggoen, valamint altalaban minel csorobb valaki annal inkabb nem tud banni a penzzel ergo tokeletes celkonzonseg a p2win jatekoknak
#13
#12: Na és a Muhammad Sex Simulator 2015? Az azért elég fontos pc ex.
#11
#9: Nekem tableten mai napig pereg néha a Vice City meg a Heroes 3. Utóbbi pl. tökéletesen élvezhető tapipadon. De gondolom a Baldur's Gate meg az ahhoz hasonló címek is azok lehetnek.
#10
#9: Az emulátoros kvázi “warez” azért szigorúan véve nagyon nem ide tartozik. Sajnos tényleg az van, még ha amúgy vannak is jó stuffok, hogy nagyon sokat már nem is lehet fix pénzért megvenni. Reklám és / vagy mindenféle fizetős cucc. Vagy előfizetés
#8
Hülyeségeket azért ne beszélj már
#7
#3: Hülyeségeket azért ne beszélj már
#6
#5: Mobil gaming? Androidon pfuj. A bevétel 80%-a reklámból jön. A maradék meg az "ingyenes" játékokból, ahol 40000 forint a 4000+2000 kristály. A világ szégyene, hogy törvényi szabályozással nem bszták még szét ezt a lehúzós szuperpiacot.
#4
#2: Jelenleg kb. a legnagyobb igen. Én sem szeretem túlzottan, de ez a CoD Mobile mondjuk pont tetszik, jól néz ki, reszponzív és - a platformhoz mérten - kényelmes az irányítás. Mondjuk hónapok óta nem nyitottam meg, de ettől függetlenül nem rossz cucc. Plusz van hozzá kontroller támogatás ha jól tévedek.
#3
#1: Több pénzt hoz mint a konzolos és pc piac együtt.
#2
#1: "Es ki a tokom elvezkedik a mobilos jatekokra?"

Sok sok millióan, gyerekektől minimum az ötvenes korosztályig. Hatalmas piac.
#1
Es ki a tokom elvezkedik a mobilos jatekokra? Akarmit csinalhatnak engem nem tudnak ravenni. Kis kepernyo, szar hang, szar iranyitas. Hol van egy controller, vagy egy bill+eger kombinaciohoz a telos iranyitas. 7-8eves korig azt mondom oke hulyegyerekek el nyomogatjak szunetbe a telot, de komolyan venni egyszeruen lehetetlen.