Biztos, hogy PS5-exkluzív lesz az új Ratchet & Clank

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 3.
  • Hír
Link másolása
Miután több korábban PlayStation 5-exkluzívnak bejelentett játékról kiderült, hogy érkezik PS4-re is, egyesek elkezdtek reménykedni, hogy talán a Ratchet & Clank: Rift Apart is erre a sorsra juthat. Az Insomniac most tiszta vizet öntött a pohárba.

Már a bejelentése óta PS5-exkluzívként kezelte az Insomniac az új Ratchet & Clank-játékot, mivel elmondásuk szerint a dimenziók közti ugrálást nem lehetne a gép SSD-je nélkül megoldani. Azonban miután több Sony-játékról is kiderült, hogy jön a cég jelen generációs masinájára, a Ratchet & Clank esetében is fel kellett tenni az égető kérdést.

A tweetre pedig az Insomniac Games tömören csak ennyit válaszolt: PS5-exkluzív lesz. Így tehát a Ratchet & Clank: Rift Apart nem követi a Horizon: Forbidden West, a Sackboy: A Big Adventure és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales példáját, hanem beáll a Demon's Souls Remake mellé, a kizárólag PlayStation 5-re érkező játékok táborába.

A Ratchet & Clank: Rift Apart még nem kapott pontos megjelenési dátumot.

4.
4.
Ps fanboy
Hát rohadjak meg eddig ez az egyetlen játék, ami egy kicsit is felkavart a nagy nExt gen lázban. Ez a meseszerű izé még mindig olyan hatással van rám felnőtt fejjel, amire nem számítottam. Lol
3.
3.
Marcus88
Na látod pont ezért nem adja ki,max idővel egyet egyet.
Én is örülnék,ha X-re is jönnének a játékaik,de így,hogy nem,marad az 1 konzol és az a PS lesz.
2.
2.
Goromi
#1: Nem mindenki akar gamer pc-t venni.
1.
1.
Clayman
Mondjuk jó lenne ha Sony is biztosan kiadna PCre a gameket mert akkor Xbox mellett Ps5ot sem kellene vennem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...