Vaják - megújulnak a nilfgaardi páncélok

Tovább szállingóznak az újabb képek a The Witcher-sorozat második évadáról, amelyeken ezúttal a lecserélt nilfgaardi vérteket csodálhatjuk meg. Úgy tűnik, végre tekintélyt parancsoló ruházatot kapnak a birodalom katonái.

A Netflix gondozásában készült Vaják-sorozat első évadának egyik legtöbbet kritizált pontja volt, hogy az Északi Királyságokat épp bekebelezni készülő Nilfgaardnak a katonái több mint röhejesen festettek az inkább le sem írom, hogy mire hasonlító páncéljaikban. Szerencsére ez a második szezonra gyökeresen megváltozik:

A most kiszivárgott képeken Cahir Mawr Dyffryn aep Ceallachot és néhány nilfgaardi közkatonát is megleshetünk, miközben a megújult vértezetükben készülnek a következő évad forgatására. Cahir kezében könnyű kiszúrni a híres szárnyas sisakját is, amiről a könyvek többször említést tesznek.

Sajnos arról továbbra sincs hír, hogy mikortól lesz nézhető a Vaják második szezonja, de addig is csekkoljátok az eddig kikerült képeket, ha esetleg még nem tettétek volna meg.

3 komment - szólj hozzá!