Nem hagyja ki a next-gent a Hellpoint sem

  • Írta: gorien
  • 2020. november 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Cradle Games science-fiction soulslike-ja sem akar lemaradni az újgeneriációs konzolokról. Habár a Nintendo Switch-változatra is várnunk kell még, de jövőre a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is bejárhatjuk az Irid Novo űrállomást.

A Hellpoint a nyári megjelenésekor hagyott még maga után kívánnivalót, de a fejlesztőknek lesz idejük tatarozgatni, mire elhozzák játékukat a next-gen konzolokra is – a TinyBuild és a Cradle Games ugyanis bejelentette, hogy azok sem maradnak le a cím platformlistájáról. Valamikor 2021 során futnak majd be a PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szánt változatok, amelyekre a jelengenerációs példány tulajdonosai ingyenesen upgrade-elhetnek majd.

A next-gen változat magasabb felbontást és képfrissítési sebességet támogat majd, és a töltési idő is jelentősen lecsökken. Két különböző módban élvezhetjük majd a modernebb látványt: a Performance Mode 60 fps-en dinamikus 4K-t biztosít, míg a Quality Mode natív 4K-t, de csak 30 fps-sel. Amíg a kifejezetten next-genre szánt változatok meg nem jelennek, addig visszafelé kompatibilitással lehet majd játszani az új konzolokon.

A Hellpoint jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el. A Nintendo Switchre szánt átiratra még várni kell, elméletben novemberben be is fut.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...