PlayStation 5-ön is hasít a DiRT 5

  • Írta: gorien
  • 2020. november 5.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters versenyjátékától már csak egy nap választ el minket. Igaz, az újgenerációs konzolokra szánt változatokra még várnunk kell egy kicsit, a csapat most bemutatja, milyen egyedi vonásai lesznek a PlayStation 5-ös kiadásnak.

A DiRT 5 holnap begurul a jelengenerációs gépekre, arra viszont még várnunk kell egy keveset, ha az újgenerációs élményből vennénk ki a részünket. Korábban a Digital Foundry illusztrálta már, miként repesztenek a raliautók Xbox Series X-en, most pedig a DiRT 5 technikai vezetője, David Springate mutatja be, milyen lesz a PlayStation 5-ös változat.

A DiRT 5 november 6-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, november 10-én Series X/S-re, november 19-én pedig PlayStation 5-re.

13.
13.
delphijos
#12: A Series S-ről megvan a saját véleményem, szerintem kicsit állatorvosi ló, de oké elfogadom hogy biztos lesz akinek ez kell. De hogy pont ezt a címet találták arra hogy bizonygassák hogy “milyen jó” az nagyon fura.... persze az is benne van hogy nincs nagyon más...
12.
12.
Őrnagy
#11: Igazad van teljes mértékben.
11.
11.
delphijos
#10: Én nem mondom erre se hogy nem lehet jó, csak ez a “nextgen felsz..ás” érthetetlen.
10.
10.
Őrnagy
Emlékszem, annak idején a Dirt 2 mekkorát durrant! Na, ez nem fog.
Azt azért hozzátenném, hogy a Dirt 4 sem szép, viszont nekem kurvára bejött, jó sok órát beletoltam.
9.
9.
Zuzmo
Nem szép a játék, de hogy mindenki agyon tömörített videókat rak fel róla... vagy a covid óta ilyen a youtube?
8.
8.
GemForge
7.
7.
PS4jacksony
Gyerekek ez PS4 en is rondának számítana ezt tudniuk kell a szakembereknek is akik készítették ezt a fostaligát.....
6.
6.
DarkLord
Amúgy ez tényleg nem szép :) Kíváncsiságból ránéztem a like/dislike mutatóra azt hittem, hogy felesben lesz erre nem. Szóval lehet csak mi látjuk így és a nagy közönség meg nem :D Mindenesetre játszok, majd vele mert egyszer biztos jól elszórakozok vele. (főleg most a WRC9-et nyúztam egy darabig és ott nem tudom túltenni magam azon, hogy még a 9. részben is úgy csapódik a kocsi neki a falnak vagy a tereptárgyaknak, mintha egy élettelen téglát dobnál neki :D Amúgy a pályák egész jók benne és változatosak is meg sok is, de kicsit túlzásba vitték az egymás utáni visszafordítókat, ezzel kicsit megtörik a sebességet, mert van olyan pálya, ahol vagy 6-7 is követi egymást, tehát még normálisn felgyorsítani sem lehet).
5.
5.
delphijos
Na, ez PS5-ön is ronda. Nem mintha mást vártam volna... A DF-es csóka meg végigömlengte a saját tesztjüket...
4.
4.
crytek
Ezekszerint mindenen ami nem pc :) Nem is direkt konzol tolás áááá
1.
1.
Tokodboy
Félgenerációs szar......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...