Outriders Broadcast - ez vár a kampányon túl

  • Írta: gorien
  • 2020. november 5.
  • Videó
Link másolása
Ahogy a minap ígérték, meg is érkezett a negyedik Outriders Broadcast-adás. A People Can Fly ezúttal a fő történetvonalon túli tartalmakat helyezte előtérbe, de a Technomancer kaszt is megkapta a maga alaposabb bemutatását.

Negyedik adásával tért vissza az Outriders Broadcast. A streamek segítségével a People Can Fly igyekszik megválaszolni a játékot érintő legfontosabb kérdéseket. Első alkalommal a játék felépítése, kezelőfelülete volt terítéken, másodjára a kampány felépítése, harmadjára pedig a co-op kapott egy kis külön figyelmet. Ezúttal azt válaszolták meg, mire is számíthatunk az Outriders end game-jétől, ha egyszer nem live service-játék lesz.

A kampány után az Expeditions nevezetű küldetések kötnek majd le, amelyeket csak a legügyesebb játékosok lesznek képesek sikeresen abszolválni. Szükség lesz hozzájuk a megfelelő fegyverekre, jól választott skillekre, a kasztok mesteri irányítására, és egy jól összeszokott csapat sem árt majd. Az Outriders legerősebb felszereléseit csak az Expeditionökön keresztül szerezhetjük meg.

A Spotlight-sorozatban végre a Technomancer karakterosztály is megkapta a maga epizódját. A Technomancer az Enochon tomboló anomáliákból önműködő fegyvereket képes gyártani, azok lesznek a legnagyobb segítségére, épp ezért azon játékosoknak való, akik a furfangosabb megközelítést a brutális sebzés elé helyezik.

Az Outriders 2021. február 2-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és 5-ön.

1.
1.
maktub
"Ó igen, megjegyeznénk, hogy nem a kampányból újrahasznosított tartalommal fogsz játszani!"

A srácok finoman odaszúrtak a Destiny 2-nek. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...